RTX 3050 vs RTX 4050 laptop

Bütçe
35000TL
Hayır hocam en çok R7 işlemcilerde var. Sorun 7000'de direkt var ama R7 %80 diyebilirim.

Hall sensör ne olduğundan emin misin? R7 ile alakalı bir sorun yok Victus'lar geneli sorunlu

Hayır hocam en çok r7 işlemcilerde var. Sorun 7000de direkt var ama r7 %80 diyebilirim.

Sorun direkt Victus 16'nın S0 ve R0 serileri basta olmak uzere hemen hemen her victusta var. Ryzen 7 ile dehil HP Victus ile alakali bir sorun.

Neymiş sorun anlat bakalım dinliyorum. Kanıtlarsan sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3:27

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sorun Victus'un kendisiyle alakali, Ryzen 7 ile degil. Tersine genel anlamda sicakliga bagli oldugu icin ve Intel daha sicak calistigi icin Intel Victuslarda daha cok cikiyor. Ryzen 7 modeller daha cok sattigi icin boyle bir algi var denebilir. Bilginiz yoksa lutfen foruma yazmayin ve bilgileri carpitmayin.

Seri ile alakalı, işlemcinin kendisi ile değil. Sorun Victus 16 S0, R0 ve S1 cihazlarda görüldü. R1 cihazda yaşan ben henüz görmedim, ancak önerilmiyor. Attığın cihaz S0, küçük bir araştırma yapsan zaten bu cihazı atmazdın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı