CaptainNezir Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 60 Çözümler 2 2 Nisan 2022 #11 GazzıhYiyen dedi: Hocam rx 570 4 gb ile 8gb arasında fark son derece azken neden bu kadar para verdiniz? Aradaki fiyat farkına asla değmiyor. Anlamıyorum rx 570 8 gb kullananları. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 8gb yi 750tl ye aldım tanıdıktan. O zamanlar piyasada 4gb 1250tlydi
GazzıhYiyen dedi: Hocam rx 570 4 gb ile 8gb arasında fark son derece azken neden bu kadar para verdiniz? Aradaki fiyat farkına asla değmiyor. Anlamıyorum rx 570 8 gb kullananları. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 8gb yi 750tl ye aldım tanıdıktan. O zamanlar piyasada 4gb 1250tlydi