RTX 3050 vs RX6600

3060 ile karşılaştırsan belki biraz düşünürdüm ama 3050 ile 6600'ü karşılaştırmayı hakaret olarak sayıyorum.
Kral 3050 ile 3060 arasında kocaman fark var Allah için 3050'yi 6600 ile karşılaştırma.

3050 ile RTX'i kullanamayacaksın bile, + yorum olarak bunu söylememen gerekir. AMD tarafında da FSR var, DLSS ile neredeyse aynı performansı sunuyor ve daha önü açık bir özellik.
Niye kullanamasın hocam? Örnek verebilir misiniz Ray Tracing açılamayacak oyunlara?

Sorunsuz deneyim yaşamak istiyorum ve render alırım, yapay zekayla da işim olur derseniz 3050 yerine RTX 2060 alın ama oyun odaklı bir kullanım var, önemli olan kas gücü diyorsanız RX 6600 fiyat performans açısından mantıklı. Bütçeyi 1,5K-2K arttırabilirsenizde 3060 alın geçin.

Aralarındaki fark çok küçük zaten, önemli değil.Eki Görüntüle 1658903

Hocam bazı oyunlarda 30FPS civarı fark var, çok küçük bir fark derken? RX 6600, 3060 ile neredeyse aynı performansı veriyor. O zaman bu dediğiniz 3050 ile 3060'ın arasında çok küçük bir fark var demekle aynı şey oluyor. 3050, 2060'tan bile daha düşük bir kart. RX6600, 2060'ı bile parçalıyor. Arada fazlasıyla fark var.

İroni yaptığımı anlamak için koyduğum resme bakmak yeterliydi.

Niye kullanamasın hocam? Örnek verebilir misiniz Ray Tracing açılamayacak oyunlara?

Hocam Ray Tracing aşırı fazla FPS düşüren bir özellik. 3050 ile zaten çoğu oyunda yüksek FPS'lere çıkamayacaksın, RTX açarsan 15-20 FPS'de oyun oynayacaksın. Ne anladım ben o işten?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kart 1080p High ayarlarda CP2077'yi 50FPS oynatıyor. Ultra'ya alıp, RT açtığında DLSS açık olmasına rağmen 40FPS veriyor. Kasarak oynadıktan sonra ne yapayım ben RTX'i?

İroni yaptığımı anlamak için koyduğum resme bakmak yeterliydi.

Fark etmedim kusura bakmayın. Sizin yaptığınız ironiyi ciddi ciddi söyleyenleri de gördüğüm için sizin söylediğinizi de ciddiye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…