Ben sanırım çözdüm sorunu, umarım tekrar başıma gelmez. Şimdi yaptıklarımı söyleyecek olursam, ilk olarak NVIDIA sürücülerini, GeForce expirence uygulamasını ve hepsini Denetim Masası'ndan kaldır. Daha sonra eğer laptop kullanıyorsan Nitro sens veya senin laptop farklı marka ise sendeki o uygulamayı kaldır ve bilgisayarı yeniden başlat.
Daha sonra NVIDIA sürücüsünü ve sildiğin diğer fan hızı ve performans kontrolü sağlayan uygulamayı tekrar yükle. NVIDIA sürücüsü yüklendikten sonra hesabın ile giriş yapma, özellikle uygulamaları ve oyunları otomatik olarak optimize et seçeneğini devre dışı bırak.
Yine aynı sorun varsa, NVIDIA sürücülerini kaldırmadan bu sefer indirdiğin sürücüye tekrar yükleme seçeneklerinden özel yükleme ve alt kısımda temiz kurulum yap seçeneğini kullanarak yüklemeyi dene.
Bende şu an whisper mode açık değil ve bir sınırlama olmadan oyun oynaya biliyorum ama o kadar erken sevinmişim ki üstüne BitLocker kilidi ile karşı karşıya kaldım ama onu da Microsoft hesabıma girerek hallettim.
İki gündür yaşamadığım şey kalmadı ama şu an sorun yok, sende de çözülür umarım.