RTX 3050'li laptop alınır mı?

Kai4ra

Decapat
Görseldeki laptopu almak mantıklı mı?

Screenshot_2025-07-18-17-52-09-192_trendyol.com-edit.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amacınıza bağlı gündelik basit işler ve kolay oyunlar içinse alın fakat ağır yük altında kalacaksa alınmaz.

256 GB SSD çok aşırı düşük. Eğer modern oyunlar oynayacaksanız hiçbir şekilde yetmez. Ama tabii ki bilgisayarı aldıktan sonra SSD değiştirme imkânınız var. Fiyat normâl gibi, bana kalsa ben almam. Ancak diğer kullanıcıların da görüşlerini bildirmesini beklemenizi öneririm.

256 GB SSD çok aşırı düşük. Eğer modern oyunlar oynayacaksanız hiçbir şekilde yetmez. Ama tabii ki bilgisayarı aldıktan sonra SSD değiştirme imkânınız var. Fiyat normâl gibi, bana kalsa ben almam. Ancak diğer kullanıcıların da görüşlerini bildirmesini beklemenizi öneririm.

Bu ekran kartı ağır yük altındaki oyunlara gelmez SSD problem değil ileride değişir.

• Muhtemelen çoğu oyunu orta ayarlarda oynarsınız.
  • Mümkünse HP bakın. Acer'in servisi ve garanti politikası berbat. En küçük bir sıkıntıda laptop elinizde patlar.
  • İkinci ele yönelecekseniz sadece garantisi henüz bitmemiş laptopları tercih edin. Bunun dışında ikinci el laptop önermiyorum. Arızası olmadığını varsaysak bile en azından bataryası eskimiş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı