RTX 3050Ti laptop performansı düştü

İşletim sistemi
Windows 11

hakanbey61111

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
1 Tb SSD
Ekran kartı
3050 Ti ekran kartı 4 gb nvidia
Anakart
Monster
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-11800H @ 2.30GHz
Selam. Güzel bir laptopum var PUBG Mobile'e göre ama FPS en çok 60'a kadar geliyor, sonra 50 40 oluyor yine 60'a çıkıyor. Yerinde sabit kalmıyor bir ayar yaptım grafik ayarlarında 120 FPS kadar geldi ama oyuna yansımıyor hiç. Bütün ayarları denedim neredeyse yapamadım yardımcı olur musunuz? Adamakıllı oyunlar oyna tarzında saçma sapan bir şeyler yazmadan yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

GameLoop ayarlarını yaptın mı sanırım optimizasyonun iyileşmesi için GameLoop uygulamasından da bazı ayarlar yapman gerekiyor diye biliyorum bir YouTube'dan bak istersen

Laptop'u kullanmaya başlayalı ne kadar oldu? Hiç bakım yaptınız mı? Yapmadıysanız ondan kaynaklı olabilir. Sıcaklık değerlerinizi paylaşır mısınız?

Emülatörden kaynaklı bir sorun olabilir bildiğiniz üzere oynadığınız oyun Mobile sürümü bu sorun çoğu emülatörde yaşanan bir sorun mesela God of War 3 Remastered oyununu PC de emülatörden oynayabilirsiniz yani resmi bir PC portu yani PC optimizasyonu yok ve bu da oyun oynarken FPS düşüşlerine yol açıyor GameLoop üzerinden de aynı sorun olabilir.

sicaklık değeri 50 55 üstü yok

ben başka oyunlarda oynuyom benim sorunum bu oyun yükselmiyor

Sıcaklık değeri 50 55 üstü yok
Gayet normal değerler sorun optimizasyonun olmaması. Bende BlueStack 5 kullanıyorum ama oyunlarda FPS hep 20, normal programlarda 144 FPS'e kadar çıkıyor.

Gayet normal değerler sorun optimizasyonun olmaması. Bende BlueStack 5 kullanıyorum ama oyunlarda FPS hep 20, normal programlarda 144 FPS'e kadar çıkıyor.
ne normeli be aga 50 fps ile oyun mu oynanır benim oyundaki bi arkadaş 120 fps oynuyor diğeri 90 oynuyor bi benimki 50 60 da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…