M Mustafa_Drax Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 RAM 24 GB 3200MHz Ekran kartı RTX 3050Tİ İşlemci İntel İ5 12500H Uzun süre sonra ETS 2 oynamak istedim yükledim girdim fakat daha şirket merkezi açmadan oyundan atıyor. Dosya bütünlüğünü doğruladım mod kullanmıyorum fakat sürekli atıyor verdiği hata altta. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2025
Uzun süre sonra ETS 2 oynamak istedim yükledim girdim fakat daha şirket merkezi açmadan oyundan atıyor. Dosya bütünlüğünü doğruladım mod kullanmıyorum fakat sürekli atıyor verdiği hata altta.
KS KS M Mustafa_Drax Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #11 Einstein dedi: NVIDIA App kurulu ise Shadow Play kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam Nvidia app kurulu fakat shadow play olarak birşey göremedim Artı 0 Eksi
Einstein dedi: NVIDIA App kurulu ise Shadow Play kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam Nvidia app kurulu fakat shadow play olarak birşey göremedim
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #12 Mustafa_Drax dedi: Hocam Nvidia app kurulu fakat shadow play olarak birşey göremedim Genişletmek için tıkla... How to Disable NVIDIA Overlay in GeForce Experience? - MiniTool Partition Wizard How to disable NVIDIA overlay within GeForce Experience application? This Post will guide you step by step to complete this task. www-partitionwizard-com.translate.goog Artı 0 Eksi
Mustafa_Drax dedi: Hocam Nvidia app kurulu fakat shadow play olarak birşey göremedim Genişletmek için tıkla... How to Disable NVIDIA Overlay in GeForce Experience? - MiniTool Partition Wizard How to disable NVIDIA overlay within GeForce Experience application? This Post will guide you step by step to complete this task. www-partitionwizard-com.translate.goog