İosTakıntısı Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 145 28 Ağustos 2024 #1 RAM 8 gb ddr 4 SSD veya HDD modeli m.2 ssd 500 gb Ekran kartı rtx 3050 ti İşlemci ryzen 5 5600h Laptopum CS 2 Max grafilkte 100 FPS veriyor The Forest gibi oyunları rahatlıkla kaldırıyor fakat Minecraft modsuz 1.20 sürümünde 50 FPS alıyorum maksimum kare hızım Max'da. OptiFine kurulu bir şekilde böyle normall eklentisizde aynı şekil.
Laptopum CS 2 Max grafilkte 100 FPS veriyor The Forest gibi oyunları rahatlıkla kaldırıyor fakat Minecraft modsuz 1.20 sürümünde 50 FPS alıyorum maksimum kare hızım Max'da. OptiFine kurulu bir şekilde böyle normall eklentisizde aynı şekil.
Çözüm VolantMito 28 Ağustos 2024 İosTakıntısı dedi: Hocam nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla... Mesajın yanında rapor var basıp en alta çözüm yazıyor ona bas ve göndere bas.
İosTakıntısı dedi: Hocam nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla... Mesajın yanında rapor var basıp en alta çözüm yazıyor ona bas ve göndere bas.
KS KS İosTakıntısı Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 145 28 Ağustos 2024 #11 VolantMito dedi: Evet NVIDIA ekran kartına geçiş yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam tllauncher kullanıyorum Denetim Masası'ndan hangisini seçeceğimi bilmiyorum. a 485659 dedi: Adamların dediğini yapsana kardeşim. F3 bas fotoğraf at buraya. Genişletmek için tıkla... atıyorum hocam Artı 0 Eksi
VolantMito dedi: Evet NVIDIA ekran kartına geçiş yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Hocam tllauncher kullanıyorum Denetim Masası'ndan hangisini seçeceğimi bilmiyorum. a 485659 dedi: Adamların dediğini yapsana kardeşim. F3 bas fotoğraf at buraya. Genişletmek için tıkla... atıyorum hocam
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.298 Makaleler 1 Çözümler 14 28 Ağustos 2024 #12 485659 dedi: Adamların dediğini yapsana kardeşim. F3 bas fotoğraf at buraya. Genişletmek için tıkla... Bulduk sorunu atmasına gerek yok. İosTakıntısı dedi: Hocam tllauncher kullanıyorum Denetim Masası'ndan hangisini seçeceğimi bilmiyorum. A Atıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna bakma şansınız var mıdır? Artı 0 Eksi
485659 dedi: Adamların dediğini yapsana kardeşim. F3 bas fotoğraf at buraya. Genişletmek için tıkla... Bulduk sorunu atmasına gerek yok. İosTakıntısı dedi: Hocam tllauncher kullanıyorum Denetim Masası'ndan hangisini seçeceğimi bilmiyorum. A Atıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna bakma şansınız var mıdır?
KS KS İosTakıntısı Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 145 28 Ağustos 2024 #13 VolantMito dedi: Bulduk sorunu atmasına gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna bakma şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım sağ olun Denetim Masası'ndan yaptım teşekkürler. Artı 0 Eksi
VolantMito dedi: Bulduk sorunu atmasına gerek yok. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buna bakma şansınız var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım sağ olun Denetim Masası'ndan yaptım teşekkürler.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.298 Makaleler 1 Çözümler 14 28 Ağustos 2024 #14 İosTakıntısı dedi: Hocam yaptım sağ olun Denetim Masası'ndan yaptım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
İosTakıntısı dedi: Hocam yaptım sağ olun Denetim Masası'ndan yaptım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
KS KS İosTakıntısı Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 145 28 Ağustos 2024 #15 VolantMito dedi: Ne demek hocam çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... hocam nasıl yapılıyor Artı 0 Eksi
VolantMito dedi: Ne demek hocam çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... hocam nasıl yapılıyor
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #16 VolantMito dedi: Ne demek hocam çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretleme yok ki. Bu konuda yok en azından. Artı 0 Eksi
VolantMito dedi: Ne demek hocam çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Çözüm işaretleme yok ki. Bu konuda yok en azından.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.298 Makaleler 1 Çözümler 14 28 Ağustos 2024 #17 İosTakıntısı dedi: Hocam nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla... Mesajın yanında rapor var basıp en alta çözüm yazıyor ona bas ve göndere bas. Artı 0 Eksi Çözüm
İosTakıntısı dedi: Hocam nasıl yapılıyor Genişletmek için tıkla... Mesajın yanında rapor var basıp en alta çözüm yazıyor ona bas ve göndere bas.