RTX 3060 12 GB - 12100F sistem alınır mı?

freezeore123

Centipat
Daha fazla  
İşlemci hariç iyi denebilir i3 12100F o kadar yeterli değil pek.

Yeni sistem alacaksanız biraz bekleyin. Kasım ayına özel daha iyi hazır sistemler çıkacaktır.

Evet alınabilir ama uzerine biraz daha koyarsan 4060 li alabilirsin o daha iyidir

Fiyat NVIDIA icin fena degil, ama mantikli degil. Olmadi bunu Vento yap al kasayi.

Buna cikarsan, cok daha iyi.

Neye göre yeterli değil? Oyun performansı gayet iyi ve 3060'ı da besleyebilecek bir işlemci.

Günümüz Online oyunlarında Valorant tipi işlemciye ağırlıklı oyunlarda çok da iyi değil.

Günümüz Online oyunlarında Valorant tipi işlemciye ağırlıklı oyunlarda çok da iyi değil.
Bu bütçelere göre mantikli bir işlemci ancak daha iyileri çikacak Kasım ayında. Soket olarak da 14. Nesile kadar yükseltme yapma imkanı var.

@Neshter ben bu sistemi almayı düşünüyorum özelleştirdim gamegaraj üzerinden anakart ve işlemciyi iyi tutup ileride ekran kartı yükseltmesi düşünüyorum (rtx 3060 12gblı sistemler genelde çok pahalı olur bu sistemler ilgimi çekti o yüzden attım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…