Bundan yaklasik 1 ay once RTX 3060'li bir sistem aldim fakat oyunlarda olmasi gerekenden daha az FPS veriyor.(FPS testlerine gore) bu sorunu nasıl cozebilirim? Ozellikler:
30 FPS bence büyütülecek bir değer değil, Fortnite gibi bir oyun için, bunlara etken olarak; SSD Firmware güncellemesi, okuma-yazma değeri, RAM frekansı, ayrıca BIOS'tan XMP ayarı açık halde mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Kullanılan işletim sistemi sürümü, sıcaklık gibi etkenler vardır. Çok değil 30 FPS kayıp gözünüz korkmasın.
Sıvı soğutmaya 4000 tl vereceğinize parçalarınızı yükseltseydiniz daha yüksek fps alabilirdiniz... Hocam bak aldığın fps'i söylemiyorsun, hangi fps test ile karşılaştırdığını söylemiyorsun bizden sorunu bulmamızı istiyorsun. Nasıl bulalım kahin miyiz ? Bize bir şeyler ver ki yardım edelim.
FPS testlere göre düşük derken hangi testi referans aldınız? Ayrıca o testten kaç FPS düşük alıyorsunuz? İşletim sisteminiz nedir? Eğer windowssa, Windows güncel mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Bize hiç bilgi vermeden açmışsınız konuyu.
Sıvı soğutmaya 4000 TL vereceğinize parçalarınızı yükseltseydiniz daha yüksek FPS alabilirdiniz... Hocam bak aldığın FPS'i söylemiyorsun, hangi FPS test ile karşılaştırdığını söylemiyorsun bizden sorunu bulmamızı istiyorsun. Nasıl bulalım kahin miyiz? Bize bir şeyler ver ki yardım edelim.
FPS testlere göre düşük derken hangi testi referans aldınız? Ayrıca o testten kaç FPS düşük alıyorsunuz? İşletim sisteminiz nedir? Eğer windowssa, Windows güncel mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Bize hiç bilgi vermeden açmışsınız konuyu.
30 FPS bence büyütülecek bir değer değil, Fortnite gibi bir oyun için, bunlara etken olarak; SSD Firmware güncellemesi, okuma-yazma değeri, RAM frekansı, ayrıca BIOS'tan XMP ayarı açık halde mi? Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Kullanılan işletim sistemi sürümü, sıcaklık gibi etkenler vardır. Çok değil 30 FPS kayıp gözünüz korkmasın.