Zeixrion Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #11 Lexani31 dedi: Dediğin gibi Valorant CS atacaksan bence B580 olan sistemi alman daha mantıklı olacaktır Intel ekran kartını zaten zamanla güncelleyerek sorunlarını düzeltiyor. Bunun dışında iki sistemde de 1x16 RAM var onu 2x8 yaparsan daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Ramleri ayarladım yazmayı unutmuşum
Lexani31 dedi: Dediğin gibi Valorant CS atacaksan bence B580 olan sistemi alman daha mantıklı olacaktır Intel ekran kartını zaten zamanla güncelleyerek sorunlarını düzeltiyor. Bunun dışında iki sistemde de 1x16 RAM var onu 2x8 yaparsan daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Ramleri ayarladım yazmayı unutmuşum
Lexani31 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 172 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #12 Zeixrion dedi: RAM'leri ayarladım yazmayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman dostum ben önerimi yaptım. Seçim sana kalmış şimdiden hayırlı olsun.
Zeixrion dedi: RAM'leri ayarladım yazmayı unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman dostum ben önerimi yaptım. Seçim sana kalmış şimdiden hayırlı olsun.
Zeixrion Centipat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 150 Daha fazla Sistem Özellikleri Yok Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #13 Lexani31 dedi: Tamamdır o zaman dostum ben önerimi yaptım. Seçim sana kalmış şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Yani hocam bütçeden dolayı ben RTX 3060 12gb lik olanı tercih etmeyi düşünüyorum ama b580 ile dağlar kadar fark olurmu
Lexani31 dedi: Tamamdır o zaman dostum ben önerimi yaptım. Seçim sana kalmış şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Yani hocam bütçeden dolayı ben RTX 3060 12gb lik olanı tercih etmeyi düşünüyorum ama b580 ile dağlar kadar fark olurmu