RTX 3060 12 GB'a gerçekten gerek var mı?

Optimizasyon problemli oyunların ekran kartları ile hiç bir ilgisi yoktur kardeşim, iyi forumlar.

Kas gücü önemli değil artık. RTX 4070 DLSS 3 ve FG ile RX 6800'i tokatlıyor. Bir de driver desteğini de düşünün ve güç tüketimi.

RTX 4070’in AMD karşılığı RX 7800 XT

DLSS'e gerek yok, normalde de tokatlar. 4070 ile kıyaslanabilecek bir kart değil, teknolojik fırsatlarını da işin içine katarsak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direkt 3060 alınmaz. Nvidia tarafında 4060 altına düşülmemeli. İkinci elde çok ucuz fiyatlara RX 6700 XT ya da RX 6800 bulabilirsiniz. RX 6700 XT 4060'tan, RX 6800 ise 4070'ten daha güçlü.
Hocam bende 6800 var ama maalesef 4070'ten güçlü değil. Saf güçte yakın sayılırlar ama zaten 4070'i alan adam dlss ve FG için alıyor ki onları da açınca baya fark olabiliyor. RTX açan adam için zaten rx6800 baya hüsran olur. Şahsen ben ne RTX'i o kadar umursadığım ne de RTX'i düzgün kullanan oyunları sevdiğim için beni pek etkilemiyor ancak açmak isteyen adam için Nvidia'dan şaşmamak lazım.

Optimizasyon problemli oyunların ekran kartları ile hiçbir ilgisi yoktur kardeşim iyi forumlar.

Dostum bayıldığın ekran kartı mesh shader desteği yok, mimarisi milattan kalma. Optimizasyon problemli oyunların nasıl ekran kartı ile alakası yok ciddi misiniz?

Millet ucuz diye AMD öneriyor. Dünyanın hatasını yaparsınız daha bir arkadaş 7700 XT almış nasıl iade ederim diye foruma konu açmıştı.

Dostum bayıldığın ekran kartı mesh shader desteği yok, mimarisi milattan kalma. Optimizasyon problemli oyunların nasıl ekran kartı ile alakası yok ciddi misiniz?
3060 12gb 192 bit - 14.000 TL
1080 ti 352Bit - 4.000 TL

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum neden? QHD'de darboğaz yapmaz en ufak. FHD bile olsa ne değişir? Gayet de gider ikili.

Belki de yapıyordur dostum.

Kardeşler istediğinize inanın hiç umurumda değil kaanolovski çok güzel bilgiler veriyor bence onun dediği sistemi kurun gerçekten ben hiçbir şey bilmiyorum. Yalan yanlış bilgilerle konuyu çok fazla meşgul ettim hadi iyi forumlarınız olsun mutlu noeller

Dosya Ekleri

• adas.PNG
    35,9 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…