RTX 3060 / 3060 Ti için 2-3 bine anakart önerisi

Bütçe
2000, 3000

yusuf4136

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 2-3 sene önce PC-HOCASI GG2 almıştım ama artık sistemimi güncellemek istiyorum.
Birkaç ay önce Ryzen 5 5600 ile yenilemiştim sistemi, CS:GO ve Valorant'ta daha fazla FPS versin diye. Artık işlemci ve RAM hariç komple yenilemek istiyorum.

Şu anki sistemim ; GTX 1650 - Ryzen 5 5600 - Vento KASA 500W ( Modelini unuttum ) - A 320M S2H ANAKART, Corsair 2x8 16 GB RAM

Ekran kartı olarak RTX 3060 veya Ti modelini alacağım.
Kasa ve güç kaynağı olarak MSI MAG Forge 100M + 650W güç kaynağı olan kasayı almayı düşünüyorum;
Hangi Anakartı almam gerektiğinden emin değilim aklımda B450M S2H veya B550 M-K modeli var. Sizlere danışmak istedim, yardımcı olursanız sevinirim

Anakart için bütçem 2-3K arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa olarak asla almayın o modeli gereksiz pahalı fiyatını hak etmiyor. Şu ikisini alsanız daha mantıklı olur;

3060Tİ;

Yorumunuz için teşekkür ederim fakat ben kasayı güç kaynağı dahil bir şekilde almak istiyorum çünkü Güç kaynağı montajını bilmiyorum. Bu kasa nasıl sizce?
Attığınız ekran kartı ise biraz pahalı, epey sitesinde gigabyte 3060 ti ekran kartını 9600 tlye buldum, onu almayı düşünüyorum, son olarak önerdiğiniz bir anakart var ise sevinirim.

İyi kasa değil bu.

Sırf Corsair diye para vermeyin bu kasaya, hava akışı berbat bir kasa. @Tesla Bobini hocamın attığı kasaya veya Tebilion üzerinden Antec NX292 bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…