Ronexe Hectopat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 300 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #11 Astrichs dedi: Uzun bir süre ekran kartsız kaldım ve RTX serisinden almak istiyorum. Biraz enayilik olabileceğini biliyorum ama RTX daha çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... RT için 3060 alınmaz 3070 ve üstü kartlar gerek.
Astrichs dedi: Uzun bir süre ekran kartsız kaldım ve RTX serisinden almak istiyorum. Biraz enayilik olabileceğini biliyorum ama RTX daha çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... RT için 3060 alınmaz 3070 ve üstü kartlar gerek.
OnurKelees Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 4.908 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac GeForce RTX 4060 - AMD Ryzen 5 5600X - AsRock B550M-HDV - 16GB Ram - 1TB SSD Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #12 Astrichs dedi: palit e pek güvenemiyorum nedeni ni bilmiyorum zotac ya da gigabyte daha çok hoşuma gitti açıkcası bunun için sordum zaten bir fark vs mi var diye teşekkür ederim yazan herkese Genişletmek için tıkla... Palit güvenilir. OnurKelees dedi: Palit güvenilir. Genişletmek için tıkla... Eagle'den iyidir.
Astrichs dedi: palit e pek güvenemiyorum nedeni ni bilmiyorum zotac ya da gigabyte daha çok hoşuma gitti açıkcası bunun için sordum zaten bir fark vs mi var diye teşekkür ederim yazan herkese Genişletmek için tıkla... Palit güvenilir. OnurKelees dedi: Palit güvenilir. Genişletmek için tıkla... Eagle'den iyidir.