RTX 3060 8 GB iade edilmeli mi?

Ya normalde ben de almam evet ama Galax Sapphire deneyip boyle goruntu probelmlerıyle karşılaşınca ASUS tarzı adam gibi bir marka alırsam belki sorun cıkmaz diye dusundum. 4060 adam gibi bir marka ucuza satmıyor kı!

Onlar da adam gibi marka. Sorun ise sensin.

Bak herkes forumda Galax, Sapphire vb. kullanıyor ve memnunlar.

Ya normalde ben de almam evet ama Galax Sapphire deneyip boyle goruntu probelmlerıyle karşılaşınca ASUS tarzı adam gibi bir marka alırsam belki sorun cıkmaz diye dusundum. 4060 adam gibi bir marka ucuza satmıyor kı!
Hocam kartın görüntü problemleri kartın Sapphire ya da Galax olmasıyla alakalı değil ki zaten bahsettiğiniz markalar ismi Asus MSI kadar bilinmese de gayet kalitelidir. Sapphire dediğimiz marka AMD'nin en başta gelen kart üreticilerinden.

Kendi ayağına sıkmak dedikleri bu olsa gerek. İade edin 4060 alırsınız arkadaşların dediği gibi.
ben bulamıyorum 4060 uygun fiyatlı o yuzden 3060 aldım yani bulursanız bana atar mısınız acaba?

Hocam kartın görüntü problemleri kartın Sapphire ya da Galax olmasıyla alakalı değil ki zaten bahsettiğiniz markalar ismi Asus MSI kadar bilinmese de gayet kalitelidir. Sapphire dediğimiz marka AMD'nin en başta gelen kart üreticilerinden.
sapphire de gene buyuk bi sorun yoktu galaxta color banding pikselleşme yaşadım

Ben bulamıyorum 4060 uygun fiyatlı o yuzden 3060 aldım yani bulursanız bana atar mısınız acaba?

Sapphire de gene buyuk bir sorun yoktu Galax'ta color banding pikselleşme yaşadım.

Ön yargı yapmak saçma. Kart aynı kart sadece farklı marka soğutma fark ediyor diğer çoğu şeyleri aynı. Dediğin markalar da iyi markalar.

O fiyata 3060 almak enayilik diyebilirim. 4000 TL'ye aldığım RX 6600 kart şu anda kullanıyorum seninkinden daha iyi performans veriyor.

Al 3 yıl garantili kutulu RTX 4060 ekran kartı sahibi almış kullanamadan satmaya karar vermiş sıfır üründen farksız.

Herkes aynı noktaya değinmiş, Palit ve Galax tercih edebilirsiniz endişe etmeyin. Asus olunca markaya para ödüyorsunuz.

Herkes aynı noktaya değinmiş, Palit ve Galax tercih edebilirsiniz endişe etmeyin. Asus olunca markaya para ödüyorsunuz.
galax alıp boyle bı sorun yaşayınca artık markadan dedim.Markalar bu ürünlere sadece fan mı eklıyor ne ekliyor o zman ben şansa mı bu sorunu yaşıyorum

Ön yargı yapmak saçma. Kart aynı kart sadece farklı marka soğutma fark ediyor diğer çoğu şeyleri aynı. Dediğin markalar da iyi markalar.

O fiyata 3060 almak enayilik diyebilirim. 4000 TL'ye aldığım RX 6600 kart şu anda kullanıyorum seninkinden daha iyi performans veriyor.

Al 3 yıl garantili kutulu RTX 4060 ekran kartı sahibi almış kullanamadan satmaya karar vermiş sıfır üründen farksız.
kesinlikle dediğinize katlıyorum ama ne yapsam bilemedim akakçeden kontrol ediyorum 4060 lar pahalı şuan dediğini kişiyle konuşuyorum teşekkur ederım

Son düzenleme:
Görüntü problemlerinin Galax veya Sapphire ile hiçbir alakası yok. Sistemde başka sorununuz varmış haberiniz yok. Galax, Sapphire, Gainward hepsi Asus veya MSI kadar kaliteli markalar. Ayrıca sıfır olarak 3060 8 GB alındıysa hemen iade edilmeli.

Görüntü problemlerinin Galax veya Sapphire ile hiçbir alakası yok. Sistemde başka sorununuz varmış haberiniz yok. Galax, Sapphire, Gainward hepsi Asus veya MSI kadar kaliteli markalar. Ayrıca sıfır olarak 3060 8 GB alındıysa hemen iade edilmeli.
başka ekran kartı taktığımda sorun duzelıyodu anladım ki kartla alakalı.İade için başvurdum satıcı benı arayıp 120 lira kargo verın dıyor n11 den aldım.Bi daha da ordan bi şey almam.Bana diyo ki ben sizin zevkinize göre mi hareket edicem diyor bende dedim eğer burda satış yapıyosan evet benım keyfıme gore edıceksın dıye.Boyle bı saçmalık yok madem oyle satış yapma kardeşim ucretsız kargo ile alıyorum adam n11 den habersiz benı arayıp para istiyor.Şaka gibi satıcı .

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı