RTX 3060 alınır mı?

MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12 GB GDDR6 192bit NVIDIA ekran kartı alınır mı? Arkadaşlar sizce? Yeni nesil oyunlar oynayacağım.

Attığınız sistemin fiyatı gayet uygun. Diğer sitelerde şu an bu kadar ucuz bulamazsınız. Ben 1 sene önce aynı sistemi SSD RAM kasa değiştirerek 16bine falan almıştım, 1 senedir kullanıyorum 3060ı her oyunda stabil bir şekilde çalışıyor. Sıcaklık değerleride normal. Yalnız ileride ya da şu an bütçeniz varsa işlemciyi değiştirin, darboğaz yapar yoksa.

Değiştirmeyi düşünüyorum hocam sağ olun peki sizce 1 TB SSD 32 GB RAM'e çekip 19.500 TL'ye almak mantıklı mı?

Değiştirmeyi düşünüyorum hocam sağ olun peki sizce 1 TB SSD 32 GB RAM'e çekip 19.500 TL'ye almak mantıklı mı?
olabilir. eğer uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız bilgisayarı, ileride ihtiyacınız olacaktır.

12100F 3060'a darboğaz yapacak bir işlemci değil ama 12400F ileride fena olmaz.

% Nasıl verebiliyorsunuz o araştırdığınız siteler yalan gösteriyor ve forumlarda da yasak.
Ordaki sayılar doğru mudur bilmiyorum ama rivatuner ile baktığımda değerlere ekran kartım düşük ayarlardada ultra ayarlardada%100 de çalışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…