RTX 3060 alınır mı?

İkinci el olarak bakıyorum 3 fanlı genel olarak 8 9 k fiyatı temizleri ortalama bu kartın olması gereken sıcaklık nedir boşta yükte vs.
Yükte 75'i geçmesin mümkünse, boştaki sıcaklığı pek önemli değil. Çoğu güncel kart fan açmıyor zaten boşta. Bu karta bir bakabilirsiniz, güvenlik etiketi üstünde bir kart arıyorsanız vardır elbet o şekilde de. Fakat model güzel, PNY XLR8'in birebir aynısı diye biliyorum. En azından blok olarak öyle.

Küçük bir ek, testler fotoğraftaki kasada yapıldıysa yüksek ihtimalle ortalama hava akışı olan mesh bir kasada aşağı yukarı 5 derece falan daha serin çalışır bu kart.

m atx de çalıştırcam knka kartı elden test etme şansım yok ama bursadayım ben uzakmıs model değerler fln iyi gibi de elde bakmak en doğrusu

m atx de çalıştırcam knka kartı elden test etme şansım yok ama bursadayım ben uzakmıs model değerler fln iyi gibi de elde bakmak en doğrusu
Kartı aldığınızda orta bölümün renk değiştirip değiştirmediğine bakın, daha sonra elden alacaksanız yatay açıdan kartı telefon makro kamerasıyla tavsiyem yakınlaştırıp bazı modellerde blok sökmeden çip altındaki lehim toplarına bakın. Lehim topları elips haline gelip ezilmiş gibimi duruyor yoksa hala şekli düzgünmü olması gerektiği gibimi bakılabilir. Kartı detaylı inceleme şansınız varsa bence bloğu söküp özellikle bu dediğime bakmalısınız. Aynı zamanda çip bölgesinin yeşil renginin de ısıtılmışmı bakılabilir. Ekran kartının devre kartının üzerine yapıştırılan arkasında koruyucu yoksa orada kağıt oluyor model bilgisi vs yazan yer. Amatörce yapılan tamirlerde ısıtma vs yapılmışsa bu kağıtta şekil değiştiriyor veya rengi değişiyor. Son olarak kartı fiziksel olarak dik ve yataydan baktığınızda bütünlüğünde eğrilik varmı bakın en önemli konu bu. Eğrilik olan kartı satın almayın derim. Eğerki koruyucu vs varsa eğrilik te olmaz muhtemelen. Karttaki eğrilik zamanla çip lehim toplarında çatlaklara sebebiyet verir ve kod 43 gibi hatalar bu tarz nedenlerden ortaya çıkabilir.

Teşekkürler çok bilgilendirici oldu

Teşekkürler çok bilgilendirici oldu
Rica ederim ne demek bende bunları çok seviğim bir abimin yanında teknik serviste ekran kartı tamir ederken deneyerek alırken veya kurcalarken öğrendim. Kötü yanı bir zaman sonra takıntı haline gelebiliyor İyi günlerde kullan şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…