RTX 3060 ASUS sistemde monitöre görüntü gitmiyor

Soob

Yoctopat
Daha fazla  
Sistem: Anakart: Hatırlamıyorum.
İşlemci: i5 12400F.
Ekran kartı: RTX 3060 ASUS white.
RAM: Kingston Fury 2x8GB RAM.

Selam şimdi her şeyi en baştan anlatacağım.
Öncelikle ben samsundaydım PC falan da oradaydı İstanbul'a gidicektim PC'yi de götürücektim vs. ekran kartını söktüm yerinden her şeyi topladım İstanbul'a geldim.
Kasaya taktım tekrar ekran kartını falan kablosunu da taktım ve PC'yi açtım lakin monitöre görüntü gelmedi.
Şimdi bende bir tane de laptop vardı spacedesk diye bir program var belki biliyosunuzdur laptopu 2.ekran olarak kullanıyordum.
Bende sorun PC de mi monitörde mi bulmak için şey yaptım.
spacedesk otomatik açılıyordu zaten PC'yi açtım laptopu açtım laptoptan kendi PC'me bağlandım.
Çalışıyordu ancak ekran kartını görmüyordu driveri kurayım dedim ancak "bu Windows sürümüne uygun değil" gibisinden bir hata verdi.
Ardından monitörü de laptopa bağladım monitör de çalışıyordu (kasaya hem DisplayPort hem de HDMI ile bağladım ama sonuç değişmedi) bende acaba ekran kartı mı tam takılmadı diye bakmak için söktüm sonra hazır onu sökmüşken RAM'leri de bir çıkartıp takayım dedim her şeyi taktım yeniden ama sonuç değişmedi ha bir de artık Spacedesk'ten de bağlanamıyorım bilgisayara yani kala kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı tam beslenemiyor da olabilir, ya da çıkartıp takmak sizin için iyi olabilir. Deneyebilir misiniz bunları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…