RTX 3060 bilgisayar boşta çok ısınıyor

Fehomay

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım boşta çok ısınıyor. Rise of Tomb Raider oyunu ve oyuna Türkçe yama kurduktan sonra bu problem oluşmaya başladı. Ne yapabilirim acaba?

Ekran kartı: RTX 3060 12 GB OC.
İşlemci: AMD Ryzen 5600.
Anakart: Prime A320M-K

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-06 083306.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-06 083306.png
    467,5 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarım boşta çok ısınıyor. Rise of Tomb Raider oyunu ve oyuna Türkçe yama kurduktan sonra bu problem oluşmaya başladı. Ne yapabilirim acaba?

Ekran kartı: RTX 3060 12 GB OC.
İşlemci: AMD Ryzen 5600.
Anakart: Prime A320M-K
Programdaki yazıları pek anlayamadım fakat, türkçe yama kurduktan sonra oluşmaya başladıysa malwarebytes ile virüs taraması yapmanız iyi olabilir.

Bilgisayarı açtıktan sonra görev yöneticisinde ekran kartı kullanımı bir süre izler misiniz ısınma için kullanım yüzdesi bir uygulama ile mi artarak oluyor. Yoksa boşta mı?

Bilgisayarı açtıktan sonra görev yöneticisinde ekran kartı kullanımı bir süre izler misiniz ısınma için kullanım yüzdesi bir uygulama ile mi artarak oluyor. Yoksa boşta mı?

Kullanım yüzdesi ve sıcaklık ayarları sürekli oynuyor hocam %1'den %90'a sürekli değişiyor

Hocam MSI Afterburner'dan O.C ayarı yaptınız mı? Ya da profilde ayar varsa sıfırlayın ve başlangıçta çalışmasını engelleyin eğer olmaz ise Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yapın.

MSI programını açtığımda sıcaklığın arttığını fark ettim
Ayarlarımı da sıfırladım MSI'ı kapatınca sıcaklık masaüstünde normale düşüyor ama Google falan açınca aşırı sıcaklıklara tekrar çıkıyor

Hocam MSI Afterburner'dan O.C ayarı yaptınız mı? Ya da profilde ayar varsa sıfırlayın ve başlangıçta çalışmasını engelleyin eğer olmaz ise Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yapın.

Taramada da bir şey çıkmadı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı