Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.020 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Şubat 2022 #11 pckolik Anakartı B550M, kasayı 4000D Airflow yapın.
Blub Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 225 Çözümler 1 7 Şubat 2022 #12 Maximum dedi: Acele etmeyin, bütçe belirtip bir hazır sistem tavsiyesi konusu açın. Daha güzel öneriler de gelebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten istediğim özelliklerde. Acele ediyorum biliyorum ama yarının ekonomisi belli olmaz bu bilgisayar bir anda zamlanabilir.
Maximum dedi: Acele etmeyin, bütçe belirtip bir hazır sistem tavsiyesi konusu açın. Daha güzel öneriler de gelebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten istediğim özelliklerde. Acele ediyorum biliyorum ama yarının ekonomisi belli olmaz bu bilgisayar bir anda zamlanabilir.
ÜberSonic Hectopat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 511 7 Şubat 2022 #13 Blub dedi: Hocam zaten istediğim özelliklerde. Acele ediyorum biliyorum ama yarının ekonomisi belli olmaz bu bilgisayar bir anda zamlanabilir. Genişletmek için tıkla... Adam haklı beyler, dağılın.
Blub dedi: Hocam zaten istediğim özelliklerde. Acele ediyorum biliyorum ama yarının ekonomisi belli olmaz bu bilgisayar bir anda zamlanabilir. Genişletmek için tıkla... Adam haklı beyler, dağılın.
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.020 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Şubat 2022 #14 Blub dedi: Hocam zaten istediğim özelliklerde. Acele ediyorum biliyorum ama yarının ekonomisi belli olmaz bu bilgisayar bir anda zamlanabilir. Genişletmek için tıkla... Daha dün 5600x-3060ti sistem GameGaraj'da 18.000 civarındaydı. Biraz bekleyin bence.
Blub dedi: Hocam zaten istediğim özelliklerde. Acele ediyorum biliyorum ama yarının ekonomisi belli olmaz bu bilgisayar bir anda zamlanabilir. Genişletmek için tıkla... Daha dün 5600x-3060ti sistem GameGaraj'da 18.000 civarındaydı. Biraz bekleyin bence.