Fan hizi 75'te iken mi? Kendin el ile mi cektin?
hiçbir şey açık değil ve sürücüleri 1-2 saat önce kurdum, windows update'de güncelArka planda ekran kartını yotabilecek herhangi bir şey açık mı? Ekran kartı yazılımını güncel mi?
92 derece çok fazla. Bilgisayarınızı en son ne zaman temizlettiniz? Toz biriktiyse ondan çok ısınıyor olabilir.
evet doğrudur yaklaşık 1-2 saat önce kurdum sürücüyü, nvidia app'ı.fotoğrafta ekran kartı isminin altında 572.83 yazıyor. Bu da nvidia'nın şu andaki son sürümü.
Arka planda ekran kartını yorabilecek herhangi bir şey açık mı? Ekran kartı yazılımınız güncel mi?
Ekran kartını alalı 1 yıl oldu. dediğim gibi windows 11'e geçince ayarları bozulmuş olabilir fakat internetti herkesin ayarları böyle. zaten uygulamada değiştirebileceğin çok ayar olduğunu sanmıyorum.Ekran kartını çok uzun süredir kullanıyorsun muhtelemen. Fandan garip ses gelmiyor ise fanda sorun yoktur. Termal macun + ped değişimi yapın düzelir.
Benim RX570 hem fandan dolayı hem de eskimesinden dolayı 80 derece sabitti. Dediklerimi yapınca 60'a düştü oyunlarda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.