Benim işlemcim 80 ila 100 arası sıcaklıkta geziyor %20 ya da %100 kullanım fark etmiyor. Bunu dün aldığım yere sordum normal dediler, şaşırdım ama yapacak bir şeyim de yok. Bu sıcaklıkla oynuyorum.
Bir de demin test ettim, LoL 430 FPS veriyor. Senin ekran kartın falan güncel mi? Çünkü arada bayağı fark var ve benim laptopum seninkinden bayağı ucuz(14 bin e aldım 19 bin şu an).
videodaki arkadaş 110-130 arası alıyor LoL de aynı laptop ile senin 200 alman biraz tuhaf. Bu arada LoL kağıt gibi bir oyun 3060 tam performans ile çalışmaz LoL gibi oyunda.
videodaki arkadaş 110-130 arası alıyor LoL de aynı laptop ile senin 200 alman biraz tuhaf. Bu arada LoL kağıt gibi bir oyun 3060 tam performans ile çalışmaz LoL gibi oyunda.
birşey söyliyicem arkadaşın dediği gibi görev yöneticisine girdim solid works server diye bir uygulamayı kapattım ve şuan 300 400 arası fps alıyorum ve pc ısınmıyor
birşey söyliyicem arkadaşın dediği gibi görev yöneticisine girdim solid works server diye bir uygulamayı kapattım ve şuan 300 400 arası fps alıyorum ve pc ısınmıyor
yoksa botlarla oyun kurduğum için mi yükseldi bu fps bu kadar