RTX 3060 çok düşük performans veriyor

Hocam 80 100 arası normal değil yakabilirsiniz.

Açıkça söylemek gerekirse 3 4 aydır laptopu kullanıyorum daha 2 gün önce fark ettim, bu güne kadar o sıcaklıkta bir şey olmadı, satan da normal diyor. Ne yapabilirim ki?

Hocam fan hızını arttırın. İşlemcimi yoksa ekran kartımı bu derecelerde?

Hocam Valorant'ta eskiden aldığınız FPS'den düşük almanız normal her güncellemede FPS düşüyor bende.

Hocam fan hızını arttırın. İşlemcimi yoksa ekran kartımı bu derecelerde?

Cyberpunk'da Full ayar da 80-85 derece GPU, 80-100 derece işlemci oluyor. Ama ben her oyunu orta ayar 45 FPS'ye kitleyip oynuyorum( CS:GO LoL oyunlarını 75'e kilitliyorum), GPU sıcaklığı 60 oluyor, ama işlemcide tık yok.

Vantage üzerinden Hybrid Mode açık mı kapalı mı?
kapalı ama şuan birşey oldu üniversite için solid works indirmiştim onun bir uygulaması herhalde solid works server diye bir uygulamayı görev yöneticisinden kapatınca fps yükselmeye başladı

Hocam Solid work galiba çizim uygulaması.

Görev yöneticisi>başlangıç buradan bilgisayar açıldığında otomatik olarak açılan uygulamaları görebilirsiniz. Hepsini kapatmanız bilgisayar açılış hızı açısından daha iyi olur.

Görev yöneticisi>başlangıç buradan bilgisayar açıldığında otomatik olarak açılan uygulamaları görebilirsiniz. Hepsini kapatmanız bilgisayar açılış hızı açısından daha iyi olur.
teşekkürler sağolun galiba fps bir tık düzeldi ama hala çok yükse sıcaklıklarda çalışıyor laptop valorantta cpu 90 gpu ise 85 derecelere kadar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…