Hocam sorunum başlıktaki gibi. CS:GO'da yine Valorant'a göre daha iyi ama yine de düşük. Valorant'ta yere bakarken bile FPS 300'ü göremiyor. Tüm driverlarım güncel.
Parçalarım:
ASUS TUF RTX 3060.
Ryzen 7 3700X.
Crucial Ballistix 8x2 16 GB 3200MHz.
ASUS TUF B550M-PLUS
Cougar STX-700 700W 80+
Monitörüm 144Hz. Şimdi diyeceksiniz ki monitörün zaten 144Hz 300 FPS alsan ne fark edecek. Yakında 240Hz'ye geçmeyi düşünüyordum o yüzden sıkıntı olacak. Bütün ayarlarım maksimumda. Çözünürlüğüm de 1920X1080. sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Adamın ayarlarının aynısını yaptığınızda da videodakinden daha düşük sonuçlar mı elde ediyorsunuz hocam ? Eğer öyleyse sıkıntı vardır. Değilse normal olabilir.
Not: Aslında üst düzey sistemlerle alakalı çok bilgim yok ama kendi başıma gelseydi ne yapardım onu düşünerek yazıyorum.
Adam 4:3 oynuyor galiba. Ben 4:3 açınca yine aynı sonuçlar geliyor. (150-200-250 arası) Sistem yüksek olduğundan ve ayarları düşürünce yük işlemciye bindiğinden her şeyi yüksekte oynamam gerekiyor.
Edit: Oyunla alakalı bir sorunmuş. Güncelleme geldikçe değerlerim bir azaldı bir arttı, çok kararsız bir oyun bu Valorant.
FPS'inin normalden düşük olduğunu düşünmüş, endişelenip yazmış. İsteyen istediği konuyu açabilir kurallar çerçevesinde. Eleştiriniz ve o sondaki emoji gerçekten gereksiz...
Vallahi Valorant garip bir oyun. Valorant'ın esas istediği işlemci gücü ve RAM frekansı bence. Önceden 9700k ve RTX2080 ile 200-300 arası FPS veriyordu. Şimdi GT 1030 ve 5600X ile 300FPS altına düşmüyor neredeyse.
Vallahi Valorant garip bir oyun. Valorant'ın esas istediği işlemci gücü ve RAM frekansı bence. Önceden 9700k ve RTX2080 ile 200-300 arası FPS veriyordu. Şimdi GT 1030 ve 5600X ile 300 altına düşmüyor neredeyse.
Unreal Engine 4, Source oyun motoruna göre daha fazla sistem isteyen bir oyun motoru ama siz CS:GO'da Valorant'a göre iyi ama yine düşük demişsiniz yani sorunu direk Valorant'ta aramamak lazım.
@SERDANN Hocam mesela bir test videosu bırakıyorum aşağıya:
Hocam bu videoda adamın FPS'si 300 altına düşmüyor ki benim işlemcim daha iyi videodakinden. Ancak bende 150-200 civarlarına kadar düşüyor.