Hocam sorunum başlıktaki gibi. CS:GO'da yine Valorant'a göre daha iyi ama yine de düşük. Valorant'ta yere bakarken bile FPS 300'ü göremiyor. Tüm driverlarım güncel.
Parçalarım:
ASUS TUF RTX 3060.
Ryzen 7 3700X.
Crucial Ballistix 8x2 16 GB 3200MHz.
ASUS TUF B550M-PLUS
Cougar STX-700 700W 80+
Monitörüm 144Hz. Şimdi diyeceksiniz ki monitörün zaten 144Hz 300 FPS alsan ne fark edecek. Yakında 240Hz'ye geçmeyi düşünüyordum o yüzden sıkıntı olacak. Bütün ayarlarım maksimumda. Çözünürlüğüm de 1920X1080. sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Adamın ayarlarının aynısını yaptığınızda da videodakinden daha düşük sonuçlar mı elde ediyorsunuz hocam ? Eğer öyleyse sıkıntı vardır. Değilse normal olabilir.
Not: Aslında üst düzey sistemlerle alakalı çok bilgim yok ama kendi başıma gelseydi ne yapardım onu düşünerek yazıyorum.
Adam 4:3 oynuyor galiba. Ben 4:3 açınca yine aynı sonuçlar geliyor. (150-200-250 arası) Sistem yüksek olduğundan ve ayarları düşürünce yük işlemciye bindiğinden her şeyi yüksekte oynamam gerekiyor.
Edit: Oyunla alakalı bir sorunmuş. Güncelleme geldikçe değerlerim bir azaldı bir arttı, çok kararsız bir oyun bu Valorant.
@SERDANN Hocam mesela bir test videosu bırakıyorum aşağıya:
Hocam bu videoda adamın FPS'si 300 altına düşmüyor ki benim işlemcim daha iyi videodakinden. Ancak bende 150-200 civarlarına kadar düşüyor.
Adamın ayarlarının aynısını yaptığınızda da videodakinden daha düşük sonuçlar mı elde ediyorsunuz hocam ? Eğer öyleyse sıkıntı vardır. Değilse normal olabilir.
Not: Aslında üst düzey sistemlerle alakalı çok bilgim yok ama kendi başıma gelseydi ne yapardım onu düşünerek yazıyorum.
Adam 4:3 oynuyor galiba. Ben 4:3 açınca yine aynı sonuçlar geliyor. (150-200-250 arası) Sistem yüksek olduğundan ve ayarları düşürünce yük işlemciye bindiğinden her şeyi yüksekte oynamam gerekiyor.
Edit: Oyunla alakalı bir sorunmuş. Güncelleme geldikçe değerlerim bir azaldı bir arttı, çok kararsız bir oyun bu Valorant.