Çözüldü RTX 3060 CS:GO ve Valorant FPS düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rivadex

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Hocam sorunum başlıktaki gibi. CS:GO'da yine Valorant'a göre daha iyi ama yine de düşük. Valorant'ta yere bakarken bile FPS 300'ü göremiyor. Tüm driverlarım güncel.

Parçalarım:
  • ASUS TUF RTX 3060.
  • Ryzen 7 3700X.
  • Crucial Ballistix 8x2 16 GB 3200MHz.
  • ASUS TUF B550M-PLUS
  • Cougar STX-700 700W 80+

Monitörüm 144Hz. Şimdi diyeceksiniz ki monitörün zaten 144Hz 300 FPS alsan ne fark edecek. Yakında 240Hz'ye geçmeyi düşünüyordum o yüzden sıkıntı olacak. Bütün ayarlarım maksimumda. Çözünürlüğüm de 1920X1080. sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Adam 4:3 oynuyor galiba. Ben 4:3 açınca yine aynı sonuçlar geliyor. (150-200-250 arası) Sistem yüksek olduğundan ve ayarları düşürünce yük işlemciye bindiğinden her şeyi yüksekte oynamam gerekiyor.
Edit: Oyunla alakalı bir sorunmuş. Güncelleme geldikçe değerlerim bir azaldı bir arttı, çok kararsız bir oyun bu Valorant.
Adamın ayarlarının aynısını yaptığınızda da videodakinden daha düşük sonuçlar mı elde ediyorsunuz hocam ? Eğer öyleyse sıkıntı vardır. Değilse normal olabilir.
Not: Aslında üst düzey sistemlerle alakalı çok bilgim yok ama kendi başıma gelseydi ne yapardım onu düşünerek yazıyorum.

Adam 4:3 oynuyor galiba. Ben 4:3 açınca yine aynı sonuçlar geliyor. (150-200-250 arası) Sistem yüksek olduğundan ve ayarları düşürünce yük işlemciye bindiğinden her şeyi yüksekte oynamam gerekiyor.
Edit: Oyunla alakalı bir sorunmuş. Güncelleme geldikçe değerlerim bir azaldı bir arttı, çok kararsız bir oyun bu Valorant.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…