RTX 3060 değiştirilmeli mi?

Treal

Hectopat
Daha fazla  
1 yıl önce 3060 aldım 8 GB gelecek için yetersiz diyorlar 4060'a geçmeyi düşünüyorum veya 4060 Ti'a yoksa 3060'a devam edeyim mi?

5000 serisini beklemen ilk tavsiyem. 1080p'de oynuyorsan gerek yok. 4000 serisi düşünüyorsan 4070 veya 4070 Ti tavsiyemdir.

Yetersiz diyorlar diyerek kart değişme. Kullan, yetersiz gelirse değiş. Ne oynadığını bilmiyorum ki. Belki sadece Valorant, LoL oynuyorsun.

Ne oynuyorsun ona bağlı. Arkadaş haklı. 8 GB günümüz için yeter. Ha evet 2-3 yıl sonra ağır oyunlarda yetmeyebilir. Şu anlık senin için yeterliyse değişme gerek yok. Yetmiyorsa değiş.

Yetersiz diyorlar diyerek kart değişme. Kullan, yetersiz gelirse değiş. Ne oynadığını bilmiyorum ki. Belki sadece Valorant, LoL oynuyorsun.

Hikaye oyunları vb: RDR GTA 5.

5000 serisini beklemen ilk tavsiyem. 1080P'de oynuyorsan gerek yok. 4000 serisi düşünüyorsan 4070 veya 4070 Ti tavsiyemdir.

GTA 6 çıkınca 3060 yüksek aylarda veya orta ayarlarda oynatır mı? Aklım orada çok kararsızım.

Hikaye oyunları vb: RDR GTA 5.

GTA 6 çıkınca 3060 yüksek aylarda veya orta ayarlarda oynatır mı? Aklım orada çok kararsızım.

Şu ana kadar en çok v RAM RDR 2 yedi.6.5 GB. Onun dışında çok dikkat ettiğim bir oyun olmadı. Cyberpunk ortalama 6 GB VRAM yukarı yedeğini düşünmüyorum. GTA 6'yı nasıl bir sistem gereksinimi sunarlar şahsi düşüncem bu ekran kartıyla orta ayarlarda bence oynarsın. Ne isteyebilir? 12 GB bir ekran kartıyla oynanan bir oyun olacak hali yok. En çok grafiği zaten açık dünya oyunları tüketiyor.

O kadar olsun hocam 1080 Ti kullanan biri çoktan ekran kartının parasının karşılığını kurtardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…