Öncelikle herkese merhaba, arkadaşlar. Elimde bu bilgisayar var. RTX 3060 140W ekran kartı ve Ryzen 7 6800H işlemcisi bulunuyor. Ancak Metro Exodus enhanced e. Ve chernobylite Enhanced Edition oyunlarında RTX açtığım gibi Ultra grafiklerde FPS 25'lere düşüyor. DLSS kalite yaptığımda iste hem FPS çok artmıyor 30-35'lere çıkıyor ve kalite ve grafikler ise videolarda gördüğümden daha çok bozuluyor. Bunun sebebi ne olabilir? Bazı konularda tek kanal RAM olduğundan bahsedildiğini hatırlıyorum ondan mı kaynaklıdır? İçinde 1x16 var çünkü. Yani ben mi çok şey bekliyorum yoksa benim ekran kartında mı bir farklılık var? Yardımcı olursanız sevinirim.
Chernobylite'da 1.0 olma olasılığı var mı? Oynamadığım için ona yorum yapamadım. Metro'nun hem standart sürümünü hem de enhanced sürümünü birkaç kez bitirdiğim için onda yorum yapmam daha kolay oldu.
İnternete yazdığımda 3.0 bile destekliyor hocam. Bende anlamadım mesela Bannerlord'da DLSS açınca FPS düşüyor komik bi şekilde hem de grafikler kötüleşiyor. Oyuna bağlı diyebilir miyiz acaba
İnternete yazdığımda 3.0 bile destekliyor hocam. Bende anlamadım mesela Bannerlord'da DLSS açınca FPS düşüyor komik bi şekilde hem de grafikler kötüleşiyor. Oyuna bağlı diyebilir miyiz acaba
O zaman öyledir ya, ayrıca cherno da RT açıp 100 FPS almak için grafikleri mid e çekmek gerekiyor. DLSS olmadan. Ancak kar/zarar ilişkisine (grafik) bakacak olursak RT siz oynamak her türlü daha iyi gibi duruyor. Acaba bu 30 serisine DLSS 3 getiren modu kullansam nasıl olur?