Çözüldü RTX 3060 driver sitedeki sürümden ileride

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SandraHoligan

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartı
GIGABYTE AOURS ELİTE RTX3060 12GB
Arkadaşlar "Euro Truck Simulator 2" oyununda takılmalar fark ettim ve ekran kartı sürücüsünü kontrol ettim. NVIDIA RTX 3060 ekran kartına sahibim ve NVIDIA Denetim Masası'nda sürücü sürümü 511.65 yazıyor, ama siteye gittiğimde son sürüm 472.12? :D böyle bir şey nasıl olabilir?

driver.png

Sorun yanlış siteden bakıyor olmanız. Eski sürümü kullanıyorsunuz hatta. Güncel sürüm 511.79.

Şuradan bakın;

Çözüm
Sorun yanlış siteden bakıyor olmanız. Eski sürümü kullanıyorsunuz hatta. Güncel sürüm 511.79.

Şuradan bakın;
Ben de aynı siteye bakıp neden uzun zamandır yeni driver yayınlanmıyor diye merak ediyordum, site eskiymiş. Sayenizde ben de öğrenmiş oldum, teşekkür ederim.

Ben de böyle bir sorun gördüm gibi yarın bir kontrol edeyim teşekkürler.
Anca şimdi kontrol edebildim. Nvidia nın driver sitesinden güncel driver indirip kurmak istediğim de hepsi doğru olmasına rağmen işletim sisteminiz ile uyumlu değil dediği için bende 477 nolu driver kullanıyordum geforce experience ile güncelleyince kendisi otomatik 511.79 güncellemesini indirdi ve kurdu teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı