Galax markası nasıldır bilmiyorum ama kötü bir markaya benziyor.
Aman canım elini ne korkak alıştırıyorsun o zaman almışken Gaming X al, hem de koskoca MSI markasına ait. Bir de TUF var 3 fanlı hiç ısınmaz.
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Aman hocam konu sahibi ciddiye alacak.
Red Devil 6700XT modeline bakabilirsiniz. En iyi soğutmaya sahip modellerden birisidir. Yerinizde olsam 2.el piyasasına da bakardım. Benzer fiyatlara garantili 3070 ya da 3070 Ti bulunabilir.
Aman canım elini ne korkak alıştırıyorsun o zaman almışken Gaming X al, hem de koskoca MSI markasına ait. Bir de TUF var 3 fanlı hiç ısınmaz.
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bütçem o kadar fazla olmadığı için başlıktaki iki kart hakkında forumu açmıştım. Ayrıca ben de biliyorum ASUS ROG TUF MSI EVGA Aorus gibi markaların çok kaliteli kartlar ürettiğini fakat bütçe el vermiyor. Galax marka ekran kartı hakkında çok fazla bilgim olmadığı içinde böyle cevap vereceğinize doğru bir şekilde bilgilendirmeniz daha doğru olur karta ön yargılı davranmamım sebebi ise hem fiyat performans sistemlerde bu markanın ismini çok duymam fiyattan dolayı ve bilindik olmaması. ASUS Dual ve Gigabyte Eagle kartlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? İyi akşamlar. Önerilere açığım.
6700XT'yi biliyorum çok güzel kart fakat AMD ile çok driver sorunu yaşadım ve artık NVIDIA ekran kartlarına daha sıcak bakıyorum bu yüzden tercihim NVIDIA.
Bütçem o kadar fazla olmadığı için başlıktaki iki kart hakkında forumu açmıştım. Ayrıca ben de biliyorum ASUS ROG TUF MSI EVGA Aorus gibi markaların çok kaliteli kartlar ürettiğini fakat bütçe el vermiyor. Galax marka ekran kartı hakkında çok fazla bilgim olmadığı içinde böyle cevap vereceğinize doğru bir şekilde bilgilendirmeniz daha doğru olur karta ön yargılı davranmamım sebebi ise hem fiyat performans sistemlerde bu markanın ismini çok duymam fiyattan dolayı ve bilindik olmaması. ASUS Dual ve Gigabyte Eagle kartlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? İyi akşamlar. Önerilere açığım.
6000 serisinde sorunlar çok nadir ama illa NVIDIA istiyorsanız atılan Galax 3060 Ti'yi bakın.
Ben iGPU kullandım bilmiyorum. Ama arkadaşımda RX6600 Dual var CS:GO oynarken takılmalar yaşanıyormuş AMD Radeon gecikme önleme kapatınca sorun çözülmüş değişik değişik hatalar var hala seride ama bazı kullanıcılarda hiç sorun yaşamıyor şans işi. Ama AMD düşüneceğim.
Forumda dolu sorunsuz kullanan var yeni sürücülere hemen atlamazsanız ve kartın ayarları ile oynamazsanız pek sorun olmuyor. Bazen 1000 de 1 falan oluyor ama aynı sorunları NVIDIA'da da görüyorum. Bir de oldu diye çözülemeyecek bir şey yok çoğu zaman çözülüyor.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/rx-5700-xt-sistem-pubgde-duesuek-fps-veriyor.2429905/unread(bu arkadaş driver güncelleyip çözmüş olayı)RX 6700 XT Metro Exodus düşük FPS
Merhaba daha yeni Metro Exodus indirdim, 1080 Extreme ayarlar da oynuyorum. Oyun esnasında çatışma olmayan gayet sakin bir ortam da GPU %100 kullanılmasına rağmen FPS değerim Max 55 oluyor bana hiç normal gelmedi. (driver güncel)www.technopat.net
GTX 980 sistem CS:GO anlık FPS düşmesi
Merhaba, CS:GO oynarken FPS 120-130 civarlarından aniden aksiyon sırasında 70-80 civarına düşüyor ve anlık takılma oluyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce. Donanım bilgilerini ve oyun ayarlarını sizinle paylaşacağım yardımcı olursanız sevinirim. Not: Oyun SSD'ye yüklüdür.www.technopat.net