RTX 3060 ekran kartı monitörü görmüyor

Canwq

Centipat
Daha fazla  
Monitör
LG E2251
Ekranım VGA çıkışlı ve o yüzden VGA to HDMI kullanıyorum ama ekran çalışmıyor. Windows ekranı algılıyor ama ekran kartı görmüyor.
60 Hz monitor ve modeli LG Flatron E2251.
HDMI girişlerinde sıkıntı yok.

HDMI to VGA kullanmak gerekiyor dönüştürücüyü ekran kartı soketi ne takmalısın. Sanırsam sorun bu

Monitör görüntü de mi vermiyor? Sorunun tam olarak ne olduğunu detaylı yazar mısın? Sadece NVIDIA Denetim Masasında mı görmüyorsun monitörü?

Monitör görüntü de mi vermiyor? Sorunun tam olarak ne olduğunu detaylı yazar mısın? Sadece NVIDIA Denetim Masasında mı görmüyorsun monitörü?
evet vermiyor, windows görüyor ama nvidia görmediği için görüntü gelmiyor sanırım

Kullandığın dönüştürücüde bir sıkıntı olabilir mi? Genelde dönüştürücü kullanmak birçok sıkıntıya yol açar. Düşük ihtimal de olsa monitörü ekran kartı yerine anakarta da bağlamış olabilirsin.

sıkıntı vardı yeni dönüştürücü aldım ama o da olmadı . Yan ekran anakarta bağlı ana ekran ekran kartına

İşlemci marka modelini yazar mısın? İkinci monitörü de ekran kartına bağlayabiliyorsan o şekilde yap, görüntü gelecektir.

İşlemci marka modelini yazar mısın? İkinci monitörü de ekran kartına bağlayabiliyorsan o şekilde yap, görüntü gelecektir.
işlemcim Ryzen 7 5700G 2. monitorde hdmi girişi var ve ekran kartında sadece 1 hdmi var 3 display port var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…