OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 866 Çözümler 11 Yer İstanbul 18 Nisan 2024 #11 Mehmet Kaan71 dedi: Şu an oynuyorum çökme hatası yaşamıyorum DDU yapmam zorunlumu. Genişletmek için tıkla... Yaparsanız daha sağlıklı olur hocam ama siz bilirsiniz isterseniz yapmayın. Tekrar yaşarsanız yaparsınız.
Mehmet Kaan71 dedi: Şu an oynuyorum çökme hatası yaşamıyorum DDU yapmam zorunlumu. Genişletmek için tıkla... Yaparsanız daha sağlıklı olur hocam ama siz bilirsiniz isterseniz yapmayın. Tekrar yaşarsanız yaparsınız.
Mehmet Kaan71 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 157 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2024 #12 OutemuX dedi: Yaparsanız daha sağlıklı olur hocam ama siz bilirsiniz isterseniz yapmayın. Tekrar yaşarsanız yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Çökmüyorda monitörüm bir anda siyah ekran oluyor konu açtım bakabilirsiniz onu da cevaplarsanız sevinirim.
OutemuX dedi: Yaparsanız daha sağlıklı olur hocam ama siz bilirsiniz isterseniz yapmayın. Tekrar yaşarsanız yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Çökmüyorda monitörüm bir anda siyah ekran oluyor konu açtım bakabilirsiniz onu da cevaplarsanız sevinirim.