CenkSakin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #11 kuanbey dedi: Ekran kartını ve anakartı hangi amaçla kullanacaksanız? Genişletmek için tıkla... Mining amacıyla kullanacağım.
kuanbey dedi: Ekran kartını ve anakartı hangi amaçla kullanacaksanız? Genişletmek için tıkla... Mining amacıyla kullanacağım.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Mayıs 2021 #12 B 52 Stratofortress dedi: Çok bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam oyun galiba yüksek ayarlarda. Kart eskidikçe yük işlemciye binecek ve darboğaz sorunu olacak. Bence böyle bir şey yapılmamalı. CenkSakin dedi: Mining amacıyla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Bunu baştan söyleseniz daha iyiydi. Sorun olmaz fakat 3060 için mining kilidinin olmadığı sürücüyü yükleyin.
B 52 Stratofortress dedi: Çok bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam oyun galiba yüksek ayarlarda. Kart eskidikçe yük işlemciye binecek ve darboğaz sorunu olacak. Bence böyle bir şey yapılmamalı. CenkSakin dedi: Mining amacıyla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Bunu baştan söyleseniz daha iyiydi. Sorun olmaz fakat 3060 için mining kilidinin olmadığı sürücüyü yükleyin.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 13 Mayıs 2021 #13 CenkSakin dedi: Mining amacıyla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu keşke öyle açsaydınız beynimiz döndü. Sorun olacağını sanmıyorum o zaman takılır.
CenkSakin dedi: Mining amacıyla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu keşke öyle açsaydınız beynimiz döndü. Sorun olacağını sanmıyorum o zaman takılır.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 13 Mayıs 2021 #14 CenkSakin dedi: Mining amacıyla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Öyle bi anakart almak yerine en azından A320 almak mantıklı değil mi?
CenkSakin dedi: Mining amacıyla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Öyle bi anakart almak yerine en azından A320 almak mantıklı değil mi?
CenkSakin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #15 yaagzrmkc dedi: Hocam oyun galiba yüksek ayarlarda. Kart eskidikçe yük işlemciye binecek ve darboğaz sorunu olacak. Bence böyle bir şey yapılmamalı. Bunu baştan söyleseniz daha iyiydi. Sorun olmaz fakat 3060 için mining kilidinin olmadığı sürücüyü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Mining için kullanırsam hiçbir sorun olmaz değil mi? Ben güç kaynağı yetersiz kalabilir diye tereddüt etmiştim.
yaagzrmkc dedi: Hocam oyun galiba yüksek ayarlarda. Kart eskidikçe yük işlemciye binecek ve darboğaz sorunu olacak. Bence böyle bir şey yapılmamalı. Bunu baştan söyleseniz daha iyiydi. Sorun olmaz fakat 3060 için mining kilidinin olmadığı sürücüyü yükleyin. Genişletmek için tıkla... Mining için kullanırsam hiçbir sorun olmaz değil mi? Ben güç kaynağı yetersiz kalabilir diye tereddüt etmiştim.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Mayıs 2021 #16 CenkSakin dedi: Mining için kullanırsam hiçbir sorun olmaz değil mi? Ben güç kaynağı yetersiz kalabilir diye tereddüt etmiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Oyun amaçlı kullanıldığında bile 500Wattı geçmemişti.
CenkSakin dedi: Mining için kullanırsam hiçbir sorun olmaz değil mi? Ben güç kaynağı yetersiz kalabilir diye tereddüt etmiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Oyun amaçlı kullanıldığında bile 500Wattı geçmemişti.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 13 Mayıs 2021 #17 CenkSakin dedi: Mining için kullanırsam hiçbir sorun olmaz değil mi? Ben güç kaynağı yetersiz kalabilir diye tereddüt etmiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır 500W tek karta yeterli olacaktır. UV de yapacaksınız zaten.
CenkSakin dedi: Mining için kullanırsam hiçbir sorun olmaz değil mi? Ben güç kaynağı yetersiz kalabilir diye tereddüt etmiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır 500W tek karta yeterli olacaktır. UV de yapacaksınız zaten.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 13 Mayıs 2021 #18 CenkSakin dedi: Mining amacıyla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Başta belirtseydiniz daha iyi olurdu, sorun olmaz. Zira G41 chipset ve RTX 3090 ile mining yapan biliyorum. Son düzenleme: 13 Mayıs 2021
CenkSakin dedi: Mining amacıyla kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Başta belirtseydiniz daha iyi olurdu, sorun olmaz. Zira G41 chipset ve RTX 3090 ile mining yapan biliyorum.
CenkSakin Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #19 Çok teşekkür ederim hepinize.
deMarc Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2017 Mesajlar 2.883 Çözümler 9 13 Mayıs 2021 #20 do not interfere dedi: i7 4790K besleyebileceğini düşünüyorum ben. Genişletmek için tıkla... 2K’da besleyecektir.
do not interfere dedi: i7 4790K besleyebileceğini düşünüyorum ben. Genişletmek için tıkla... 2K’da besleyecektir.