xEMTY Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500 BİOSTAR A520MH İNNO3D RTX 3060 12 GB 16GB RAM M.2 SSD 500 GB Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Ekran kartı fanım sürekli dönüyor eskiden böyle bir sorun yoktu fakat şimdi var boşta olmasına rağmen dönüyor.
Ekran kartı fanım sürekli dönüyor eskiden böyle bir sorun yoktu fakat şimdi var boşta olmasına rağmen dönüyor.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.757 Makaleler 1 Çözümler 38 9 Şubat 2023 #2 Model nedir ? TUF 3060 kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım. Afterburner gibi uygulamalardan fan ayarı yapmış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Model nedir ? TUF 3060 kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım. Afterburner gibi uygulamalardan fan ayarı yapmış olabilir misiniz?
KS KS xEMTY Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500 BİOSTAR A520MH İNNO3D RTX 3060 12 GB 16GB RAM M.2 SSD 500 GB Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #3 ExellionTR dedi: Model nedir ? TUF 3060 kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım. Afterburner gibi uygulamalardan fan ayarı yapmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... yapmamıştım ama msı ya girince fan speed 0 gözüküyordu şimdi girdiğimde ise %30 0 çekemiyorum Artı 0 Eksi
ExellionTR dedi: Model nedir ? TUF 3060 kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım. Afterburner gibi uygulamalardan fan ayarı yapmış olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... yapmamıştım ama msı ya girince fan speed 0 gözüküyordu şimdi girdiğimde ise %30 0 çekemiyorum
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.688 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 xEMTY dedi: Yapmamıştım ama MSI'ya girince fan Speed 0 gözüküyordu şimdi girdiğimde ise %30 0 çekemiyorum Genişletmek için tıkla... Yeterli düşük sıcaklığa ulaşmadığı için 0 RPM moduna geçmiyor olabilir. Artı 0 Eksi
xEMTY dedi: Yapmamıştım ama MSI'ya girince fan Speed 0 gözüküyordu şimdi girdiğimde ise %30 0 çekemiyorum Genişletmek için tıkla... Yeterli düşük sıcaklığa ulaşmadığı için 0 RPM moduna geçmiyor olabilir.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 9 Şubat 2023 #5 xEMTY dedi: yapmamıştım ama msı ya girince fan speed 0 gözüküyordu şimdi girdiğimde ise %30 0 çekemiyorum Genişletmek için tıkla... Auto ayara alıp dene. Artı 0 Eksi
xEMTY dedi: yapmamıştım ama msı ya girince fan speed 0 gözüküyordu şimdi girdiğimde ise %30 0 çekemiyorum Genişletmek için tıkla... Auto ayara alıp dene.
KS KS xEMTY Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500 BİOSTAR A520MH İNNO3D RTX 3060 12 GB 16GB RAM M.2 SSD 500 GB Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #6 dinkulturuogretmeni dedi: Yeterli düşük sıcaklığa ulaşmadığı için 0 RPM moduna geçmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... nasıl düzeltebilirim Turkish Delight dedi: Auto ayara alıp dene. Genişletmek için tıkla... denedim hatta silip yükledim fakat yine aynı Artı 0 Eksi
dinkulturuogretmeni dedi: Yeterli düşük sıcaklığa ulaşmadığı için 0 RPM moduna geçmiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... nasıl düzeltebilirim Turkish Delight dedi: Auto ayara alıp dene. Genişletmek için tıkla... denedim hatta silip yükledim fakat yine aynı
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.688 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #7 xEMTY dedi: Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kendimden örnek vereyim. Benim kartım 50 derecenin altına düşmedikçe fanlar dönüyor. Boşta belli bir süre beklemenizi öneririm. Hemen 0 RPM moduna geçmeyebilir. Artı 0 Eksi
xEMTY dedi: Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kendimden örnek vereyim. Benim kartım 50 derecenin altına düşmedikçe fanlar dönüyor. Boşta belli bir süre beklemenizi öneririm. Hemen 0 RPM moduna geçmeyebilir.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.890 Makaleler 1 Çözümler 14 9 Şubat 2023 #8 xEMTY dedi: nasıl düzeltebilirim denedim hatta silip yükledim fakat yine aynı Genişletmek için tıkla... Peki kart kaç derecede çalışıyor? Artı 0 Eksi
xEMTY dedi: nasıl düzeltebilirim denedim hatta silip yükledim fakat yine aynı Genişletmek için tıkla... Peki kart kaç derecede çalışıyor?