RTX 3060 Elden Ring'de düşük FPS veriyor

zalvaronn

Decapat
Daha fazla  
Herkese selam arkadaşla, r bir sorunum var o yüzden bu gönderiyi paylaşıyorum. Resimde gördüğüniz gibi Elden Ring'te anlamadığım bir şekilde 45 FPS alıyorum fakat ekran kartı kullanımım neden %99 değil? İşlemcim i7 11700F ekran kartım RTX 3060. God of War vs. oynarken hiçbir sorunla yaşamadım. Ultra+ ayarlarda 60 65 FPS rahat oynarken Elden Ring neden böyle? Ekran kartı kullanımı neden bu kadar düşük anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
image-55.png

Son düzenleme:
Hocam şuan onu yapmam zor eski ekran kartı sürümünde olduğum için olabilir mi problem sizce birde?
Driver versiyonunuz nedir? Bir de işlemci sıcaklığından dolayı darboğaza giriyor olabilir afterburner ile ss atarsanız daha iyi olur.

Sürücüyle ilgili olduğunu sanmıyorum sıkıntının. Sıcaklıklar da çok iyi fakat %25-30 luk bir darboğaz görünüyor. Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Ultraya çekin ayarları yük ekran kartına binsin. Oyunun optimizasyonuyla ilgili bir sıkıntı da olabilir.

Aynı sorun bende de vardı en düşükte de maxta da 40fps civarlarında alıyordum fakat arkada lol açıkken 60fps sabit alabildim tabi ilerlemedim sonrasında sildim de arkada lol gibi çok yük bindirmicek bir oyun açıp antrenman moduna vs girerseniz düzelebilir belki bende olmuştu. Ve evet biliyorum çok saçma bir yöntem

Sürücüyle ilgili olduğunu sanmıyorum sıkıntının. Sıcaklıklar da çok iyi fakat %25-30'luk bir darboğaz görünüyor. Oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Ultraya çekin ayarları yük ekran kartına binsin. Oyunun optimizasyonuyla ilgili bir sıkıntı da olabilir.

Hocam maxte de aynı olay lowda da. Bazen 60 FPS'i görüyor oyun ama 40-45'lere düştüğüde oluyor can sıkıcı.

Oyunu iade ettim arkadaşlar ama çözümü olup yazarsanız sevinirim. Belki bazı arkadaşlarımıza yardımı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı