RTX 3060 FurMark test sonuçları normal mi?

staufen

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ikinci el bir RTX 3060 almak istiyorum. FurMark sonuçları 1920x1080, anti-aliasing off 30 dakikada şu şekilde. Bilen biri yardımcı olabilir mi? Sonuçlar normal mi? Bana FPS düşük gibi geldi ama anlamadığım için net bir yorum yapamadım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-06-16 at 00.49.57.jpeg
    237,4 KB · Görüntüleme: 76
  • WhatsApp Image 2024-06-16 at 00.50.33.jpeg
    259,4 KB · Görüntüleme: 72
FurMark önermiyorum clocku düşükte calıstırabılıyor çok veri yok 3D mark yapın karşılaştırmak istiyorsanız cidden.

3D mark ücretli gözüküyor Steam üzerinde. Testi ben yapmıyorum, alacağım kişiye yaptırıyorum. O yüzden $34.99 dolar ver diyemiyorum test için.

Demosunu indirip Steel nomad ve timespy testi yapınız.

Yarın yapıp atabileceğini söyledi, bende yarın bu konuya ekleyebilirim sonuçları. Şu anki FurMark test sonuçlarına göre bir problem var mı sizce cihazda?

Yarın yapıp atabileceğini söyledi, bende yarın bu konuya ekleyebilirim sonuçları. Şu anki FurMark test sonuçlarına göre bir problem var mı sizce cihazda?

Yani ben anlamam FurMark'tan internette de cok kaynak bulunmuyor karşılaştırma yapmak için program kendi de sunmuyor. O yüzden bir şey diyemem.

Yani ben anlamam FurMark'tan internette de cok kaynak bulunmuyor karşılaştırma yapmak için program kendi de sunmuyor. O yüzden bir şey diyemem.

Anladım, teşekkürler. Yarın dediğiniz programdan test ettirip sonuçları bu konu altına atacağım.

Kendimde 3060 kullandım bir süre değerleri 3060'a göre iyi hangi model 3060'ın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…