RTX 3060 FurMark test sonuçları

Dechame

Hectopat
Yer
Saint Denis
Arkadaşlar, aşağıda olan fotoğraftaki ayarlar ile RTX 3060 ekran kartıma FurMark testi yaptım s. Abit 45-44 FPS verdi. Sıcaklık 80 dereceye çıkıp kaldı, nasıldır sonuçlar herhangi bir sorun var mı?
*Kullandığım model Palit RTX3060 bu arada.

1628721625596.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gainward 3060 var bende Palit ile aynı marka aynı model bu arada

bu testi dün uyguladım maks sıcaklık 72 derece'de kaldı

Her konuda söylüyorum mevsimsel sıcaklıklıklar üstüne, kasanızın hava akışıda iyi değilse dual modellerin 80 ve üstünü görmesi çok doğal sıcak hava hızlı şekilde kasadan tahliye edilemezse bu tip problemler baş gösterecektir.

80 derecedeyken fanlar yüzde kaçta dönüyordu? Aynı kartı kullandım ve bu sıcaklıklara ulaşmıyordu benim kartım hiç. Ama stok yazılımındaki fan devirleri biraz düşük diye hatırlıyorum. Kendim biraz arttırmıştım. Sen de deneyebilirsin.

80 derecedeyken fanlar yüzde kaçta dönüyordu? Aynı kartı kullandım ve bu sıcaklıklara ulaşmıyordu benim kartım hiç. Ama stok yazılımındaki fan devirleri biraz düşük diye hatırlıyorum. Kendim biraz arttırmıştım. Sen de deneyebilirsin.

Testi sadece 2 dakika yaptım zaten ekran kartını boş yere zorlamamak için. Belki sonradan düşerdi sıcaklık bilemiyorum.

Merhaba ben de 45 FPS alıyorum 8xmsaa da kartım Palit RTX 3060 stormx ancak sıcaklık olması gerekenin çok çok üstünde kasadan kaynaklandığını düşünüyorum

Ekran kartının tam modeli nedir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı