Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #11 Halledebildiniz mi ? Sorun hala devam ediyor mu ?
quAREzX Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 284 Çözümler 1 9 Şubat 2025 #12 Sleipnir dedi: Halledebildiniz mi? Sorun hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam kart kendini kullanıyor ama oyun testlerindeki gibi FPS değerleri alamıyorum maalesef
Sleipnir dedi: Halledebildiniz mi? Sorun hala devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam kart kendini kullanıyor ama oyun testlerindeki gibi FPS değerleri alamıyorum maalesef
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #13 quAREzX dedi: Hocam kart kendini kullanıyor ama oyun testlerindeki gibi FPS değerleri alamıyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Ne kadar fps farkı var. Örnek verir misiniz? Ayrica ray tracing, golgelendirme falan açık mı? 2x veya 4x ayarlarını da kontrol edin. Onlar da çok fps yiyor. Belki izlediğiniz kanallarda bunlar kapalıdır ve siz gorememissinizdir.
quAREzX dedi: Hocam kart kendini kullanıyor ama oyun testlerindeki gibi FPS değerleri alamıyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Ne kadar fps farkı var. Örnek verir misiniz? Ayrica ray tracing, golgelendirme falan açık mı? 2x veya 4x ayarlarını da kontrol edin. Onlar da çok fps yiyor. Belki izlediğiniz kanallarda bunlar kapalıdır ve siz gorememissinizdir.