BERKFearlesYT Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Yeni aldığım sistem hakkında ( 2 hafta oldu ) hiçbir problem yaşamadım ama birkaç kişi 3060 12 GB VRAM ve i3 12100F'e Rampage 600W PSU yetmez dedi ama iyi gibi gelmişti. Bana bir problem olur mu?
Yeni aldığım sistem hakkında ( 2 hafta oldu ) hiçbir problem yaşamadım ama birkaç kişi 3060 12 GB VRAM ve i3 12100F'e Rampage 600W PSU yetmez dedi ama iyi gibi gelmişti. Bana bir problem olur mu?
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 21 Ağustos 2023 #2 600 W normalde yeter ancak Rampage PSU alınmaz. Rampage markası çok kalitesiz bir marka, Rampage PSU sorun çıkartabilir. Bütçe nedir?
600 W normalde yeter ancak Rampage PSU alınmaz. Rampage markası çok kalitesiz bir marka, Rampage PSU sorun çıkartabilir. Bütçe nedir?
Kyla Zeptopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 43 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Ağustos 2023 #3 Yeterli, bütçeniz olduğunda kaliteli bir güç kaynağına geçiş yapabilirsiniz.
BERKFearlesYT Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #4 EVANESCENCE dedi: 600 W normalde yeter ancak Rampage PSU alınmaz. Rampage markası çok kalitesiz bir marka, Rampage PSU sorun çıkartabilir. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... bendeki sistem hakkında yorum yaptım reis olduğu için degisemem
EVANESCENCE dedi: 600 W normalde yeter ancak Rampage PSU alınmaz. Rampage markası çok kalitesiz bir marka, Rampage PSU sorun çıkartabilir. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... bendeki sistem hakkında yorum yaptım reis olduğu için degisemem
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 21 Ağustos 2023 #5 @BERKFearlesYT Şimdilik bir süre kullanabilirsin o zaman, ama ileride onu satıp üstüne biraz koyup daha kaliteli bir şey almaya çalışın.
@BERKFearlesYT Şimdilik bir süre kullanabilirsin o zaman, ama ileride onu satıp üstüne biraz koyup daha kaliteli bir şey almaya çalışın.
S Smilesaurus Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 822 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #6 Sistemi almadan önce açılması gereken bir konu daha. Sistemle BBQ partisi yapmak istemiyorsan değiştir o PSU'yu.
Sistemi almadan önce açılması gereken bir konu daha. Sistemle BBQ partisi yapmak istemiyorsan değiştir o PSU'yu.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.482 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 21 Ağustos 2023 #7 600W yeter de acil PSU değiş.
BERKFearlesYT Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #8 EVANESCENCE dedi: @BERKFearlesYT Şimdilik bir süre kullanabilirsin o zaman, ama ileride onu satıp üstüne biraz koyup daha kaliteli bir şey almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... eywallah
EVANESCENCE dedi: @BERKFearlesYT Şimdilik bir süre kullanabilirsin o zaman, ama ileride onu satıp üstüne biraz koyup daha kaliteli bir şey almaya çalışın. Genişletmek için tıkla... eywallah