Kasa, PSU, sıvı soğutma gibi donanımların acelesi yok arkadaşlar. Sistem parçalarını belirlememiz gerekiyor. Tam bir bütçe belirliyemedim, ekran kartı ve işlemci üzerinden ortalama bir öneri yapın. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Orta seviye bir anakart al. B660 iyidir.Orta segment bir anakart.Ram olarak 3600 MHz 16gb ram iyi gider ama istersen 32 GB da alabilirsin git gide önümüzde ki seneler 16gb ram yetmemeye başlıyacak.Ama suanlik 16gb ram gayet yeterli.Ssd ise 2k-2500l arası 1tb SSD ler oluyor onlardan alabilirsin.Psu önerisi de hali hazırda verecek olursam ileri dönük istiyorsan 700-750w alabilirsin.Kasa da öneri istiyorsan Cooler master masterbox td500 düşünebilirsiniz.
En ucuz Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.984,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte H610M H Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.984,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Orta seviye bir anakart al. B660 iyidir. Orta segment bir anakart. RAM olarak 3600 MHz 16 GB RAM iyi gider ama istersen 32 GB da alabilirsin gitgide önümüzde ki seneler 16 GB RAM yetmemeye başlayacak. Ama suanlik 16 GB RAM gayet yeterli. SSD ise 2K-2500l arası 1TB SSD'ler oluyor onlardan alabilirsin. PSU önerisi de halihazırda verecek olursam ileri dönük istiyorsan 700-750W alabilirsin. Kasa da öneri istiyorsan Cooler Master Masterbox TD500 düşünebilirsiniz.
Hocam başka konulardada bu kasayı önerdiğinizi fark ettim. Forza Horizon 5 Ultra grafiklerde sıcaklık kaç derece olur bu kasayla. 3060 tek fanlı, sıvı soğutmasıda olcak.
Hocam başka konulardada bu kasayı önerdiğinizi fark ettim. Forza Horizon 5 Ultra grafiklerde sıcaklık kaç derece olur bu kasayla. 3060 tek fanlı, sıvı soğutmasıda olcak.