RTX 3060 i3-12100F vs RX 6600 i5 11400F sistem

barancelik77

Picopat
Daha fazla  
RTX 3060 olan bilgisayarda i3 12100F işlemci olarak diğer her şey aynı, fiyatı 17 bin TL.

RX 6600 olan bilgisayarda ise i5 11400F işlemci var, fiyatı ise 14.500TL.

Sizce hangi bilgisayar almak daha mantıklı? Oyunlardaki FPS hangisinde daha fazla olur?

İkiside kötü bütçenize göre iki sistemden birini alın 2. olan gayet ucuz ve güçlü.

Fiyatlar gerçekten pahalı indirim bekleyin.

Bende de aynı ekran kartı var fakat işlemci farklı ben RTX 3060 Ti versiyonu bir ekran kartlı kasa almıştım 16 GB ram'i var işlemcisi de 11400f sanırım 18.000 TL civarlarında almıştım ama benim tavsiyem genelde bunu hep söylüyorum eğer render alacaksan ya da tasarımla uğraşıyorsan ya da video işleriyle uğraşacaksan 3060 al ama yok ben oyun oynayacağım oyun performansı benim için daha önemli diyorsan diğerini al fiyatlar biliyorum biraz pahalı ama bu saatten sonra da ucuzlayacağıni ben hiç zannetmiyorum

İlla fiziksel olarak mı alman gerekli? İnternetten sipariş veremiyor musun?

Dedem doğum günü hediyesi olarak alacağı için internetten sipariş vermiyor güvenmiyormuş.

Oyun perfornmansı ve Visual Studio da kod yazıyorum o yüzden yani RX 6600 daha mı mantıklı geldi size.

Dedem doğum günü hediyesi olarak alacağı için internetten sipariş vermiyor güvenmiyormuş.

Oyun perfornmansı ve Visual Studio da kod yazıyorum o yüzden yani RX 6600 daha mı mantıklı geldi size.

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun, en güzel yaşlar sizin olsun ikincisi Vatan'ın ayda bir hatta bazen 2 haftada bir, çok güzel indirimleri oluyor bekleme imkanınız varsa indirim köşesini takibe alın arkanıza yaslanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…