En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.google.com.tr
İkiside kötü bütçenize göre iki sistemden birini alın 2. olan gayet ucuz ve güçlü.
Bende de aynı ekran kartı var fakat işlemci farklı ben RTX 3060 Ti versiyonu bir ekran kartlı kasa almıştım 16 GB ram'i var işlemcisi de 11400f sanırım 18.000 TL civarlarında almıştım ama benim tavsiyem genelde bunu hep söylüyorum eğer render alacaksan ya da tasarımla uğraşıyorsan ya da video işleriyle uğraşacaksan 3060 al ama yok ben oyun oynayacağım oyun performansı benim için daha önemli diyorsan diğerini al fiyatlar biliyorum biraz pahalı ama bu saatten sonra da ucuzlayacağıni ben hiç zannetmiyorum
Bende de aynı ekran kartı var fakat işlemci farklı ben RTX 3060 Ti versiyonu bir ekran kartlı kasa almıştım 16 GB RAM'i var işlemcisi de 11400F sanırım 18.000 TL civarlarında almıştım ama benim tavsiyem genelde bunu hep söylüyorum eğer render alacaksan ya da tasarımla uğraşıyorsan ya da video işleriyle uğraşacaksan 3060 al ama yok ben oyun oynayacağım oyun performansı benim için daha önemli diyorsan diğerini al fiyatlar biliyorum biraz pahalı ama bu saatten sonra da ucuzlayacağıni ben hiç zannetmiyorum.
Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun, en güzel yaşlar sizin olsun ikincisi Vatan'ın ayda bir hatta bazen 2 haftada bir, çok güzel indirimleri oluyor bekleme imkanınız varsa indirim köşesini takibe alın arkanıza yaslanın.