RTX 3060 i5 10400 Sistem için güç kaynağı önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, ASUS TUF Gaming 3060 ekran kartı almak istiyorum, 650 + 80 Bronze güç kaynağım var yeterli olur mu? Almayı düşündüğüm ekran kartı.
İşlemcim i5 10400, görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elindeki güç kaynağının markası, modeli herhangi bir bilgisi veya linki var mıdır ? Ne olduğunu bilirsek daha iyi yorumlanabilir.

Modelden modele değişir, Gamepower gibi bir markanın ise değiştirin. XPG falan ise kalsın.

Arkadaşlar RTX 3060 Ti ekran kartı aldım yine i5 10400 ile kullanacağım (şimdilik), eski güç kaynağım Aerocool 600W+ 80 Bronze yetmez diye düşünüyorum, yerine ne alabilirim? Bütçe 1200₺

Arkadaşlar RTX 3060 Ti ekran kartı aldım yine i5 10400 ile kullanacağım (şimdilik), eski güç kaynağım Aerocool 600W+ 80 Bronze yetmez diye düşünüyorum, yerine ne alabilirim? Bütçe 1200₺

O PSU yeterli ama çok iyi bir PSU alayım diyorsanız XPG Core Reactor 650W alabilirsiniz. Gerçekten çok iyi bir PSU. İleriye dönük olsun diyorsanız 850W alabilirsiniz.

KCAS serisi sanırım, fena değil ilk etapta idare eder. Ama "hazır para varken" diyorsanız başka düşünmeyin:

XPG Core Reactor daha iyi değil mi 1200 TL'ye?

Bu fiyata PH-P650G varken Core Reactor'den daha F/P.

12v ve 3.3v kanalının voltaj regülasyonu daha iyi Core Reactor'den. Core Reactor 5v kanalında biraz daha iyi.

Core Reactor'ün Hold-Up time değeri çok iyi, ama zaten ikisinde de iyi olduğu için pek de önemi yok.

Ripple değerleri konusunda özellikle Core Reactor 12v kanalında fark atıyor denebilir, iki PSU da 35mV'yi aşmıyor ki bu iyi sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…