RTX 3060 i5 11400F sistem Warzone düşük FPS

walweisgood

Femtopat
Daha fazla  
RTX 3060.
i5 11400F.
1x16 GB RAM'li bir bilgiayarım var. Witcher 3'te 4K'da 60FPS altına düşmezken Warzone'da en düşük ve en yüksek ayarlarda 60 FPS aşağısına düşüyor. Maksimum 70 gördü.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU kullanımı düşüktür. Ve RAM tek kanal. RAM'i çift kanal yaparsanız büyük performans artışı olur. Ben tek kanaldan çift kanala geçince PUBG'de performans +30FPS arttı.

GPU kullanımı düşüktür. Ve RAM tek kanal. RAM'i çift kanal yaparsanız büyük performans artışı olur. Ben tek kanaldan çift kanala geçince PUBG'de performans +30FPS arttı.

Evet GPU kullanımı yüzde 60ı üstüne çıkmıyor ama işlemci yüzde 80'leri görüyor. Nasıl düzeltebilirim?

Yanlış bilgi
Evet GPU kullanımı yüzde 60ı üstüne çıkmıyor ama işlemci yüzde 80'leri görüyor. Nasıl düzeltebilirim?

Eğer monitörünüz NVIDIA ekran kartına bağlı değilse sebebi bu. İşlemcinizin de grafik birimi vardı galiba. Monitör hangi GPU'ya bağlı?

O oyunlarda VRAM ayarı var diye biliyorum onu en yükseğe ayarlamayı denediniz mi?

O oyunlarda VRAM ayarı var diye biliyorum onu en yükseğe ayarlamayı denediniz mi?

Sadece grefikleri yükseltince artan bir VRAM cubugu var o da zaten kaç GB VRAM kullanıldığını gösteriyor.

Eğer monitörünüz NVIDIA ekran kartına bağlı değilse sebebi bu. İşlemcinizin de grafik birimi vardı galiba. Monitör hangi GPU'ya bağlı?
11400F'de dahili grafik birimi yok. Daha doğrusu F ibareli tüm Intel işlemcilerde yok. Ayrıca monitör kablosu takip edilerek bakmak yerine aygıt yöneticisinden bakılabilir.

MSI Afterburner ile oyun içi kullanımlara bak. RAM tek kanal bu bir neden. İşlemci stok soğutucu mu? Isınıp frekans düşebilir. Bu oyun işlemciye de bağlı. Bende de aynı işlemci var ve frekans düşüşü olabiliyor. Grafiği kökle, yükü karta bindir. Ayrıca oyun optimizayon özürlüsü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…