rtx bile açtım grafikler maksimumda karta maksimum 6.6 vram yüklenio işlemcideki maksimum frekans düşmesi 3.9aydı o da kısa süreli sıcalık maksimum 83 gördü işlemcim yüzde 80 ekran kartı yüzde 40 50 kullanımda ve stok soğutucu
rtx bile açtım grafikler maksimumda karta maksimum 6.6 vram yüklenio işlemcideki maksimum frekans düşmesi 3.9aydı o da kısa süreli sıcalık maksimum 83 gördü işlemcim yüzde 80 ekran kartı yüzde 40 50 kullanımda ve stok soğutucu-
@walweisgood Frekans düşmesi oluyor dediğim gibi. İşlemciye yüklenmiş oyun. RTX vb. kapat. Sadece grafikleri fulle. Çözünürlüğü 1080P yap, galiba 4K. 1080P en yüksek grafiklerde 80-90 ara ara 100-120 arası alman lazım. Sen tam olarak bu ayar ve çözünürlükte kaç FPS alıyorsun?
@walweisgood Frekans düşmesi oluyor dediğim gibi. İşlemciye yüklenmiş oyun. RTX vb. kapat. Sadece grafikleri fulle. Çözünürlüğü 1080P yap, galiba 4K. 1080P en yüksek grafiklerde 100-120 arası alman lazım. Sen tam olarak bu ayar ve çözünürlükte kaç FPS alıyorsun?
@walweisgood Frekans düşmesi oluyor dediğim gibi. İşlemciye yüklenmiş oyun. RTX vb. kapat. Sadece grafikleri fulle. Çözünürlüğü 1080P yap, galiba 4K. 1080P en yüksek grafiklerde 80-90 ara ara 100-120 arası alman lazım. Sen tam olarak bu ayar ve çözünürlükte kaç FPS alıyorsun?
Yani aslinda sorunu buldum i5 11400F islemcinin stok sogutucusu yetersiz kalıyor islemci de isininca frekans dususu yasatiyor o da dar bogaza sebep oluyor
Yani aslinda sorunu buldum i5 11400F islemcinin stok sogutucusu yetersiz kalıyor islemci de isininca frekans dususu yasatiyor o da dar bogaza sebep oluyor
Bu anakart ve işlemciye sahip olan kişiler mesela ben aynı sorunu yaşıyor. Isınıyor da olabilir ama asıl etken anakart. Çünkü bende de aynı sorun vardı konu açtım bana da aynısını dediler.