RTX 3060, i5 -11400H düşük performans

Yanlış bilgi
H

Tek kanal.
Eki Görüntüle 1581163

Siz nasıl çift kanal yaptınız? 8 GB versiyonunu satın alıp sonradan mı eklediniz?

Hocam boşuna RAM'lerinize dokunmayın RAM'in tek kanal çift kanal olması 200FPS fark yaratmayacaktır hatta neredeyse hiç fark yaratmayacaktır başka bir problem var DDU ile ekran kartı sürücülerinizi tümüyle kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin.

Söylediğiniz programı kullanıp denemiştim bir performans artışı görmedim, bugün windowsu sıfırladım bios üzerinden format atmadım yani halen durum devam ediyor konudaki görseller format sonrasında çektiğim görseller.

Hocam o zaman en iyisi bir garantiye verin.

Grafik ayarlarını ultraya al ekran kartin kullanımı %99 olmalı.

Hiç normal değil. 1050 Ti ve i3-10100F düşük ayarlarda oynuyorum 250-300 FPS alıyorum.

Bende de i7 ve 3060 olan modeli vardı.Tek 16 olarak geldi ve aynı sorunu yaşıyordum.Dual yapınca çözüldü.

Bana tek kanal Ram yüzünden gibi geliyor, zira her oyunda olmasa da özellikle Valorant gibi işlemciye çok fazla yük bindiren oyunlarda Ram'lerin çift kanal olması çok fark edebiliyor. YouTube'dan bununla ilgili kısyaslama videolarına da bakabilirsiniz.

Aynı rami nereden alabilirim peki, bilgisi olan var mı?

Hangi rami alacağım hakkında kesin bilgisi olan var mı? Muhtemelen önce garantiye vereceğim sonradan ram alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…