HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #11 DestroyEverything dedi: 16 gb ram var. İşlemci fanı alabilirim belki. Genişletmek için tıkla... Ram şimdilik yeterli ancak belki seneye 32 yapılabilir diye düşünüyorum. Stok fan kullanıyorsanız değiştirin tabii ki. Ciddi fark olur.
DestroyEverything dedi: 16 gb ram var. İşlemci fanı alabilirim belki. Genişletmek için tıkla... Ram şimdilik yeterli ancak belki seneye 32 yapılabilir diye düşünüyorum. Stok fan kullanıyorsanız değiştirin tabii ki. Ciddi fark olur.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #12 32 GB RAM yapayım mı? HestiaS dedi: Ram şimdilik yeterli ancak belki seneye 32 yapılabilir diye düşünüyorum. Stok fan kullanıyorsanız değiştirin tabii ki. Ciddi fark olur. Genişletmek için tıkla... 1080p oyuncusuyum kasam rampage upgrade gerekir mi çok memnunum psu fln.
32 GB RAM yapayım mı? HestiaS dedi: Ram şimdilik yeterli ancak belki seneye 32 yapılabilir diye düşünüyorum. Stok fan kullanıyorsanız değiştirin tabii ki. Ciddi fark olur. Genişletmek için tıkla... 1080p oyuncusuyum kasam rampage upgrade gerekir mi çok memnunum psu fln.
B4tuhan Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 573 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #13 DestroyEverything dedi: 1080p oyuncusuyum kasam rampage upgrade gerekir mi çok memnunum psu fln. Genişletmek için tıkla... Şuanlık memnunsunuz. Kasanızı değiştirmeniz gerek.
DestroyEverything dedi: 1080p oyuncusuyum kasam rampage upgrade gerekir mi çok memnunum psu fln. Genişletmek için tıkla... Şuanlık memnunsunuz. Kasanızı değiştirmeniz gerek.
HestiaS Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #14 DestroyEverything dedi: 32 GB RAM yapayım mı? 1080p oyuncusuyum kasam rampage upgrade gerekir mi çok memnunum psu fln. Genişletmek için tıkla... Şimdilik gerek yok ama seneye oyunlardaki RAM kullanımına MSI Afterburner tarzı bir program üzerinden göz atın, ona göre karar verirsiniz.
DestroyEverything dedi: 32 GB RAM yapayım mı? 1080p oyuncusuyum kasam rampage upgrade gerekir mi çok memnunum psu fln. Genişletmek için tıkla... Şimdilik gerek yok ama seneye oyunlardaki RAM kullanımına MSI Afterburner tarzı bir program üzerinden göz atın, ona göre karar verirsiniz.
DestroyEverything Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #15 B4tuhan dedi: Şuanlık memnunsunuz. Kasanızı değiştirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Öneri var mı? fanlar renk değiştirmiyor.
B4tuhan dedi: Şuanlık memnunsunuz. Kasanızı değiştirmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Öneri var mı? fanlar renk değiştirmiyor.