Minecraft 1.12.2 oynuyorum her sürümde aynı oyun 2 sn 150 FPS 10 sn 5 FPS alıyor gram oynanmıyor sürekli bu şekilde gidip ağaç bile kırılmıyor o derece.
Ayarlar: 10 chunks V-Sync: Açık Vblo'ları kullan: Açık grafikler: Hızlı yumusak aydınlatma: Kapalı.
Bilgisayar: Casper Excalibur G900 laptop RTX 3060 i711600H 16 GB RAM 512 GB SSD.
Alakalı olabilir hocam. Bende 400-500 FPS alacağım sistemde 120 FPS alıyordum. Sodium kurduğum anda fırladı FPS. Ayrıca onu yapmak istemeseniz bile RAM miktarını artırın. Default olarak 2 GB veriyor oyun çok az. Droplara sebebiyet verebilir dolayısıyla.
Alakalı olabilir hocam. Bende 400-500 FPS alacağım sistemde 120 FPS alıyordum. Sodium kurduğum anda fırladı FPS. Ayrıca onu yapmak istemeseniz bile RAM miktarını artırın. Default olarak 2 GB veriyor oyun çok az. Droplara sebebiyet verebilir dolayısıyla.