RTX 3060 i7 11600H sistemde Minecraft'ta çok fazla FPS düşüyor

sweetc4n

Decapat
Daha fazla  
Minecraft 1.12.2 oynuyorum her sürümde aynı oyun 2 sn 150 FPS 10 sn 5 FPS alıyor gram oynanmıyor sürekli bu şekilde gidip ağaç bile kırılmıyor o derece.
Ayarlar: 10 chunks V-Sync: Açık Vblo'ları kullan: Açık grafikler: Hızlı yumusak aydınlatma: Kapalı.
Bilgisayar: Casper Excalibur G900 laptop RTX 3060 i711600H 16 GB RAM 512 GB SSD.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (30).png
    1,1 MB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Görüntüsü (32).png
    1,2 MB · Görüntüleme: 41
  • Ekran Görüntüsü (31).png
    1,4 MB · Görüntüleme: 38
V-Sync kapatın. Vanilla optimizasyonu çöp. OptiFine ya da Fabric Sodium öneririm. Oyunu harici ekran kartınızla çalıştırdığınıza emin olun. Oyuna verdiğiniz RAM miktarını 5 veya 6 yapın.

V-Sync kapatın. Vanilla optimizasyonu çöp. OptiFine ya da Fabric Sodium öneririm. Oyunu harici ekran kartınızla çalıştırdığınıza emin olun. Oyuna verdiğiniz RAM miktarını 5 veya 6 yapın.
V-Sync kapattım aynı optimizasyonla alakalı oldugunu sanmıyorum 1.12.2 sürümündeyim harici ekran kartı ile çalıştırıyorum

V-Sync kapattım aynı optimizasyonla alakalı oldugunu sanmıyorum 1.12.2 sürümündeyim harici ekran kartı ile çalıştırıyorum
Alakalı olabilir hocam. Bende 400-500 FPS alacağım sistemde 120 FPS alıyordum. Sodium kurduğum anda fırladı FPS. Ayrıca onu yapmak istemeseniz bile RAM miktarını artırın. Default olarak 2 GB veriyor oyun çok az. Droplara sebebiyet verebilir dolayısıyla.

o zaman sodium kurup geliyorum haber edeceğim

kusura bakma kankam hakkına girmişim dediğin doğruymuş optifine ile düzeldi.

Son düzenleme:
o zaman sodium kurup geliyorum haber edeceğim

kusura bakma kankam hakkına girmişim dediğin doğruymuş optifine ile düzeldi.
Sevindim. Artışımız ne kadar? Kaç FPS gördük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…