RTX 3060 & i7 12700H sistem Hogwarts Legacy oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 11

Haise07

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060 6 GB
İşlemci
İ7-12700H
Merhaba, Acer Nitro 5 laptopumda Hogwarts Legacy oynayacağım ama kaldırır mı bilemedim. Bazıları 16 GB RAM yetersiz demiş, kararsız kaldım o yüzden. YouTube'da videosunu buldum fakat onda da galiba soğutucu kullandığından sıcaklık değerlerlerine ulaşamadım. Sizce oynanır mı ve kaç FPS alırım?
Sistemim:
RTX 3060 6 GB VRAM.
i7-12700H
16 GB RAM.
Windows 11 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatça oynarsın.

RAM ve işlemciniz gayet yeterli, eğer işiniz yoksa Windows 10 Pro kullanmanızı tavsiye edebilirim Windows 11 şuan tam yerine oturmadı diye biliyorum. Ekran kartınıza gelecek olursak şuan zaten alınması gereken en düşük ekran kartı 3060 modeli, Laptop kullandığınızı söylediniz bir kaç ayarı kısarak kasmadan gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.

Rahatlıkla kaldırır. Yüksek ayarlarda oynarsın. Ayrıca laptopa nasıl soğutucu takılabiliyor?

11, 12, 13.nesil işlemciler yeni nesil mimari kullanırlar. Windows 11 tam uyumlu üretilirler ve tam performans için Windows 11 kullanması gerekir. Eğer Windows 10'a geçerse işlemciyi tam verimle kullanamaz.

Win 12 çıkacak hala win 11e oturmadı diyorsunuz. Win 11gayet stabil.

Ekran kartınız kaç watt çekiyor.

140 watt.

Win 12 çıkacak hala Windows 11'e oturmadı diyorsunuz. Win 11gayet stabil.

Yok hocam Windows 11 güncellemelerinde bile sorun olabiliyor ayrıca oyun içinde FPS düşüşleri oluyor Windows 10 daha iyi fakat yukarıda birinin dediği gibi yeni nesil işlemciler Win 10'da tam verim veremiyor.

Rahatlıkla kaldırır. Yüksek ayarlarda oynarsın. Ayrıca laptopa nasıl soğutucu takılabiliyor?

Laptop soğutucular var hocam bende aldım bir tane altına koyuyorsunuz USB bellekle bağlayıp kullanabiliyorsunuz hem stant olarak hem de soğutucu olarak işe yarıyor.

Son düzenleme:
Onlar bir işe yaramıyor. Maks. 4 derece düşürür o da masayla arada ki mesafeyi kestiği için daha rahat hava akışı sağlar. Altındaki fanlar bir işe yaramıyorlar. Stand al daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…