RTX 3060 icin 2X vs 3X

IT-GAME 3 / INTEL Core i5 12400F / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM bunu alabilirsin kasayı BitFenix yapıp. Parçalarda kaliteli takip edersen daha ucuza hazır sistemde denk gelebilir.

Aynısını kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar tek dikkat etmen gereken şey birlikte geldiği soğutucu ÇOK KÖTÜ, şu an param yok ve kış diye sıkıntı yok ama oyunlarda 100 dereceye çıkıyor.

IT-GAME 3 / INTEL Core i5 12400F / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM bunu alabilirsin kasayı BitFenix yapıp. Parçalarda kaliteli takip edersen daha ucuza hazır sistemde denk gelebilir. 5000 seriside çıkacak onu da bekleyebilirsin elinde PC varsa.

Neden kasayı BitFenix yapmasını istiyorsunuz hocam? Aynı kasanın bir altı var tek sıkıntı kasa fanı bir tık sesli ama küçük bir ses olunca anlamıyorsunuz bile.

Aynısını kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar tek dikkat etmen gereken şey birlikte geldiği soğutucu ÇOK KÖTÜ, şu an param yok ve kış diye sıkıntı yok ama oyunlarda 100 dereceye çıkıyor.

Neden kasayı BitFenix yapmasını istiyorsunuz hocam? Aynı kasanın bir altı var tek sıkıntı kasa fanı bir tık sesli ama küçük bir ses olunca anlamıyorsunuz bile.
Hem kasa mesh hem psu da bronze sertifika hem 200 lira fark var . soğutucuyu evet ben de yazıcaktım kalan parayla da soğutucu alırsınız diye unutmuşum.

Hem kasa mesh hem PSU da Bronze sertifika hem 200 lira fark var. Soğutucuyu evet ben de yazacaktım kalan parayla da soğutucu alırsınız diye unutmuşum.

Aynı PSU'yu kullanıyorum FSP Hyper Pro H3-650 diye geçiyor onun da 80+ bronz sertifikası var ben sırf FSP diye tercih etmiştim ama bildiğim kadarıyla BitFenix güzel PSU yapıyor yani bence şu an seçim görünüşe kalmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı