AdaptiveSync varsa 3060 için sorun çıkartmaz ama freesync varsa olmaz. Gysnc veya AdaptiveSync lazım.3000 lira civarı bir monitör arıyorum. FreeSync monitörlere de G-Sync açma özelliği gelmiş sanırım. Bu her monitörde olur mu? Olursa bu fiyat bandında önerileriniz nelerdir? Ekran kartım ASUS Dual RTX 3060.
Adaptive olduğuna nasıl bakabilirim. Birkaç ürüne göz attım ama öyle bir yazı göremedim hiç.AdaptiveSync varsa 3060 için sorun çıkartmaz ama freesync varsa olmaz. Gysnc veya AdaptiveSync lazım.
Epey gibi sitelerde yaziyordur. Review yani inceleme sitelerine bakabilirsin.Adaptive olduğuna nasıl bakabilirim. Birkaç ürüne göz attım ama öyle bir yazı göremedim hiç.
Teşekkürler. Önerebileceğiniz bir monitör var mı peki?Epey gibi sitelerde yaziyordur. Review yani inceleme sitelerine bakabilirsin.
Bütün Sync monitörlerde geçerli mi bu? Duyduğuma göre hepsinde desteklenmiyormuş.Sync özelliği bulunan monitörde GPU üzerinden G-Sync açabiliyorsun.
Bütün Sync monitörlerde geçerli mi bu? Duyduğuma göre hepsinde desteklenmiyormuş.
Teşekkürler.Güncel monitörlerin çoğunda geçerli. Adaptive Sync NVIDIA'nın eski teknolojisi olduğu için Adaptive Sync olan monitörde G-Sync açılıyor. Bazı FreeSync monitörlerde açılamıyor. Bir defasında BenQ'da görmüştüm. Ender bir olay.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.