aliyilmazx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 516 Çözümler 1 3 Temmuz 2023 #1 RTX 3060 için HDMI converter önerisi arıyorum arkadaşlar 2. monitörümün HDMI girişi var fakat sadece anakarta bağlanılıyor. Bunun için bir converter alacağım. Fakat hangi converterı alacağımı bilmiyorum. Öneririrseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
RTX 3060 için HDMI converter önerisi arıyorum arkadaşlar 2. monitörümün HDMI girişi var fakat sadece anakarta bağlanılıyor. Bunun için bir converter alacağım. Fakat hangi converterı alacağımı bilmiyorum. Öneririrseniz sevinirim.
han3535 Centipat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Yer Tokyo & Shibuya 3 Temmuz 2023 #2 iş converter'a kalırsa marka farketmez. Uygun olandan alın converterin kaliteli markası olmaz
aliyilmazx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 516 Çözümler 1 3 Temmuz 2023 #3 han3535 dedi: iş converter'a kalırsa marka farketmez. Uygun olandan alın converterin kaliteli markası olmaz Genişletmek için tıkla... hdmi to ..lar fark ediyor mu?
han3535 dedi: iş converter'a kalırsa marka farketmez. Uygun olandan alın converterin kaliteli markası olmaz Genişletmek için tıkla... hdmi to ..lar fark ediyor mu?
han3535 Centipat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Yer Tokyo & Shibuya 3 Temmuz 2023 #4 aliyilmazx dedi: hdmi to ..lar fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır etmez. hepsi standart onların pazarlama taktği HDMI to .... ürünlerin kalitelisi olmaz. Çok para vermeyin yani onu demek istiyorum
aliyilmazx dedi: hdmi to ..lar fark ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır etmez. hepsi standart onların pazarlama taktği HDMI to .... ürünlerin kalitelisi olmaz. Çok para vermeyin yani onu demek istiyorum
aliyilmazx Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 516 Çözümler 1 3 Temmuz 2023 #5 han3535 dedi: Hayır etmez. hepsi standart onların pazarlama taktği HDMI to .... ürünlerin kalitelisi olmaz. Çok para vermeyin yani onu demek istiyorum Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler kafa karışıklığımı giderdiniz.
han3535 dedi: Hayır etmez. hepsi standart onların pazarlama taktği HDMI to .... ürünlerin kalitelisi olmaz. Çok para vermeyin yani onu demek istiyorum Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler kafa karışıklığımı giderdiniz.
han3535 Centipat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 59 Yer Tokyo & Shibuya 3 Temmuz 2023 #6 rica ederim başkan ne demek.